Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από το μεγάλο συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ


 Δημήτρης Κουτσούμπας

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Δίνουμε σήμερα μια μαζική μαχητική απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για εκποίηση της ΛΑΡΚΟ. Στηρίζουμε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων για την υπεράσπιση και εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, των εργασιακών τους σχέσεων, δικαιωμάτων και βεβαίως την υπεράσπιση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας.
Η ΛΑΡΚΟ, αυτή η ναυαρχίδα της ελληνικής οικονομίας, πρέπει να είναι κοινωνική περιουσία, να είναι κοινωνική ιδιοκτησία, ενταγμένη σε ένα κεντρικό επιστημονικό σχεδιασμό, με την εργατική τάξη, το λαό, στην εξουσία και στον πραγματικό έλεγχο και αυτής της επιχείρησης. Διότι μόνο έτσι μπορούν να αναπτυχθούν όλες οι παραγωγικές δυνατότητες που έχει η πατρίδα μας, να υπάρξει πραγματική ευημερία για τον ελληνικό λαό.»

Στο συλλαλητήριο παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, οι βουλευτές Γιώργος Μαρίνος, Θανάσης Παφίλης και Χρήστος Κατσώτης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Κώστας Μπασδέκης, Τάσος Χρονάς και Λιάνα Καραβασίλη, πλήθος Δημοτικών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης, ανάμεσά τους ο Γιάννης Τζαβάρας (Χαλκίδας), Γιώργος Δελιχάς (Λαμία) η Γεωργία Πύθουλα (Διρφύων- Μεσσαπίων), ο Δημήτρης Παρασκευάς (Καρύστου).

ΟΓΕ

το μεγάλο συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ
το μεγάλο συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ

 

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE