Πήγε να σκοτώσει την αδελφή του με αλυσοπρίονο …

Πήγε να σκοτώσει την αδελφή του με αλυσοπρίονο …

Ο δράστης που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ακινητοποίησε και έδεσε τον θείο του και στη συνέχεια ανέβηκε στον πρώτο όροφο για να επιτεθεί στην αδερφή του η οποία ευτυχώς έλειπε.

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στην Ηλιούπολη εξαιτίας ενός 47χρονου άντρα ο οποίος πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα, ο οποίος μετέβηκε στην πολυκατοικία που διαμένουν οι συγγενείς του, κραδαίνοντας ένα αλυσοπρίονο…
Ο 47χρονος επιτέθηκε πρώτα στον θείο του που διαμένει στο ισόγειο, τον ακινητοποίησε με την απειλή ενός ψεύτικου όπλου και τον έδεσε σε μία καρέκλα και στη συνέχεια ανέβηκε στον πρώτο όροφο όπου διαμένει η αδερφή του με εξαιρετικά απειλητικές διαθέσεις.

Εκείνη ευτυχώς δεν βρισκόταν εντός του διαμερίσματος καθώς έλειπε εκείνη την ώρα και γείτονες που άκουγαν τα κοπανήματα στις πόρτες και νόμιζαν ότι ήταν πυροβολισμοί, κάλεσαν την Αστυνομία.

Σύντομα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που κατάφεραν να αφοπλίσουν τον 47χρονο και να τον δεσμεύσουν με χειροπέδες. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ ευτυχώς η όλη αναστάτωση έληξε χωρίς θύματα και τυχόν τραυματισμούς.

πηγή :news247.gr

ilamia.gr

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE