Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ – ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Σας προσκαλούμε την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020, σε ημερήσια εκδρομή

στην Πλάκα-Μοναστηράκι-Αναφιώτικα-Αρχοντικό Μπενιζέλων (την παλαιότερη κατοικία της Αθήνας και συνάμα την οικία όπου έζησε η Οσία Φιλοθέη).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 


6.30 π.μ: Αναχώρηση από το πρακτορείο Στυλίδας.
10.00 π.μ περίπου άφιξη στην Αθήνα.
Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας στη γραφική Πλάκα.
Κατόπιν, θα συνεχίσουμε τη βόλτα μας στα Αναφιώτικα, «το νησί της Αθήνας», όπως το αποκαλούν. Όποιος δεν επιθυμεί να ακολουθήσει μπορεί να συνεχίσει την ανάπαυλά του πίνοντας τον καφέ του στην Πλάκα.

Επιστρέφοντας από τα Αναφιώτικα, κατευθυνόμαστε όλοι μαζί προς το Αρχοντικό των Μπενιζέλων, στο οποίο έζησε η Οσία Φιλοθέη. Τιμή εισόδου κατ’ άτομο είναι 2€.
Φεύγοντας από το Αρχοντικό των Μπενιζέλων, θα κάνουμε στάση για φαγητό στο Μοναστηράκι με ελεύθερη επιλογή για τον καθένα.

Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην Ερμού για αγορές, αφού τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί το Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών στην οδό Μητροπόλεως προκειμένου προσκυνήσει τα ιερά λείψανα της Οσίας Φιλοθέης. Συνάντηση για αποχώρηση. Τιμή εισιτηρίου κατ’ άτομο 20€ .
Τηλέφωνα επικοινωνίας για κράτηση θέσεων και οποιαδήποτε πληροφορία: 6977652807 (Σοφία Παπαϊωάννου) – 6936334002 (Πόπη Τσούκου)