Λέσβος: Ακροδεξιοί επιχειρούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, τρομοκρατούν και προπηλακίζουν


Λέσβος: Ακροδεξιοί επιχειρούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, τρομοκρατούν και προπηλακίζουν

Την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση που δημιουργεί την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο, καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ γιατί με την πολιτική που ακολουθεί στο προσφυγικό πρόβλημα έχει δημιουργήσει μια έκρυθμη κατάσταση στο νησί.
Αποθρασύνει τις ακροδεξιές ομάδες οι οποίες επιχειρούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, τρομοκρατούν και προπηλακίζουν εργαζόμενους και άλλους διερχόμενους κατοίκους και καταστρέφουν τα αυτοκίνητά τους.
Η ευθύνη της είναι τεράστια.

  • Αρνείται εδώ και τώρα να φέρει πλοία για να μεταφέρει στην ενδοχώρα όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες ενώ για τον ερχομό και την αποχώρηση των ΜΑΤ τα βρήκε αμέσως.
  • Αρνείται να απεγκλωβίσει όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες από το νησί που είναι στην πρώτη γραμμή την ώρα που τα σύννεφα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας πυκνώνουν επικίνδυνα.
  • Αρνείται να ασκήσει τη μέγιστη δυνατή πίεση στην ΕΕ για να δεχθεί όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες που θέλουν να πάνε στις χώρες προορισμού τους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, το λεσβιακό λαό να απομονώσει όλες τις τραμπούκικες πρακτικές των ακροδεξιών ομάδων, να μην επιτρέπει να ελέγχεται από αυτούς, να καταγγέλλει δημόσια και στα όργανα της τάξης κάθε τέτοιο συμβάν. Η τρομοκρατία τους δε θα περάσει».

Σύμφωνα με το lesvosnews.net, “μπλόκα” κατοίκων με στιλιάρια και μάσκες που κάνουν έλεγχο ειδικά στα “ενοικιαζόμενα” οχήματα, προπηλακισμοί εργαζομένων σε ΜΚΟ και σε δημοσιογράφους, ξυλοδαρμοί. Έλεγχος σε ξενοδοχεία για το αν μένουν μέλη ΜΚΟ. Η κατάσταση στο νησί μας δείχνει να ξεφεύγει. Δεκάδες περιστατικά και αρκετά απ’ αυτά με την ανοχή της αστυνομίας.

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE