Πένθος στο Νοσοκομείο της Λαμίας για το χαμό της Έφης Μακρή

Πένθος στο Νοσοκομείο της Λαμίας για το χαμό της Έφης Μακρή

Το χαμό ενός ανθρώπου που είχε ακόμη πολλά να προσφέρει στην κοινωνία, θρηνεί η κοινότητα του Νοσοκομείου Λαμίας και γενικότερα η Λαμία.

Σε ηλικία 57 ετών «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι η προϊσταμένη Νοσηλεύτρια της Οφθαλμολογικής Κλινικής του ΓΝ Λαμίας, Έφη Μακρή.

Τη βρήκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας (9/3) μέσα στο μπάνιο ο σύζυγός της και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Το προηγούμενο 24ωρο είχε νιώσει μια μικρή αδιαθεσία με εμετούς χωρίς όμως να δώσει σημασία. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι έφυγε από ανακοπή την ώρα που ετοιμαζόταν για τη δουλειά της. Μια δουλειά που αγαπούσε, το σημαντικότερο όμως είναι ότι αγαπούσαν και οι άλλοι τη δουλειά τη δική της! Συνάδελφοι και ασθενείς, έχουν να λένε αυθόρμητα για την ποιότητά της ως άνθρωπος και επαγγελματίας της υγείας. Πάντα δούλευε με το χαμόγελο και είχε έναν καλό λόγο για τους άλλους.
Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας που την αποχαιρέτισε με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΕIΔΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚHΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΑIΡΕΤΗΣ ΣΥΝΑΔEΛΦΟΥ ΚΑΙ ΦIΛΗΣ ΜΑΚΡHΣ Ε. ΓEΜΙΣΕ OΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΕIΠΩΤΗ ΛΥΠΗ.Η ΣΥΝAΔΕΛΦOΣ ΜΑΣ, Η ΕΦΗ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚH ΠΡΟΣΩΠΙΚOΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖOΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ HΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜO ΤΗΣ.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕIΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜEΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕIΟΥ ΛΑΜIΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚEΝΤΡΩΝ ΥΓΕIΑΣ ΕΚΦΡAΖΕΙ ΤΗΝ ΘΛIΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜO ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜEΝΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔEΛΦΟΥ, ΜΑΚΡH Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜA ΣΥΛΛΥΠΗΤHΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓEΝΕΙA ΤΗΣ.»

lamiareport.gr

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE