Απολυμάνθηκαν τα γραφεία των πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Λαμία


Απολυμάνθηκαν τα γραφεία των πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Λαμία

Σε απολύμανση των γραφείων και των εγκαταστάσεων που στεγάζονται τα Γραφεία Συντονιστή επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας, τα Γραφεία Περιφερειακης Διοίκησης Πυροσβεστικής . Υπηρεσίας . Στερεάς Ελλάδας, η Διοίκηση Πυροσβεστικής . Υπηρεσίας . Νομού Φθιώτιδος, η Π. Υ. Λαμίας και το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων προχώρησε το πρωί του Σαββάτου το ειδικό συνεργείο που έστειλε ο Δήμος Λαμίας.

«Προστατευόμαστε….
Για να προστατεύουμε τους συμπολίτες μας!!

Σήμερα έγινε προληπτική απολύμανση στις εγκαταστάσεις που συστεγάζονται τα Γραφεία Συντονιστή επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας, τα Γραφεία Περιφερειακης Διοίκησης Π. Υ. Στερεάς Ελλάδας, η Διοίκηση Π. Υ. Νομού Φθιώτιδος, η Π. Υ. Λαμίας και το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Λαμιας κο Ευθύμιο Καραίσκο ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Φθιώτιδας και απέστειλε συνεργείο απολύμανσης , το οποίο προέβει σε απολύμανση όλων των χώρων και των Πυροσβεστικών οχημάτων, στηρίζοντας σε κάθε περίπτωση το ένστολο προσωπικό!! »

Απολυμάνθηκαν τα γραφεία των πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Λαμία

ilamaia.gr

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE