Τι απαντά ο Γιάννης Αποστόλου στην Δήμαρχο Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου


Γιάννης Αποστόλου

Για άλλη μια φορά η Κα Στεργίου στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει την περίεργη τακτική που εφαρμόζει όλο αυτό το διάστημα καταφεύγει πάλι στις γνωστές αοριστίες.Προσπαθούμε να κατανοήσουμε με βάση ποια κριτήρια θεωρεί ότι ο Δήμος λειτουργεί και εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του προς τους πολίτες ομαλά.
Προσπαθούμε να κατανοήσουμε ποιον ενοχλούν οι υποβολές και εντάξεις έργων που οι περισσότερες προέρχονται από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή μιας και ψηφίστηκαν σήμερα ομόφωνα από όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε που βλέπει η Κα Στεργίου την μικροπολιτική αυτή την δύσκολη στιγμή. Την στιγμή μάλιστα που η ίδια σε περίοδο κρίσης , προχωρεί σε νέα απόφαση πρόσληψης του Συζύγου της στο Δήμο, αποκρύπτοντας την ίδια στιγμή ότι μια ώρα πριν είχε κάνει ανάκληση της απόφασης του Οκτωβρίου.

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε γιατί ένα τέτοιο θέμα ήσσονος σημασίας δεν μπορούσε να πάρει αναβολή για λίγες ημέρες.
Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τι νόημα έχει η συζήτηση σε ένα μεταγενέστερο Δημοτικό Συμβούλιο μιας ήδη ειλημμένης απόφασης. Μάλλον προσχηματικού χαρακτήρα επιχείρημα.

Τέλος θα ήθελα να συστήσω στην Κα Στεργίου να επικεντρωθεί στα σοβαρά προβλήματα που διέρχεται λόγω της πανδημίας ο Δήμος μας, να σκύψει στα προβλήματα των Δημοτών και όταν με το καλό βγούμε από αυτή την κρίση ας βγει λίγο από το “Στρατηγείο’ της και θα διαπιστώσει η ίδια ποιος είναι πραγματικά στο περιθώριο.

Γιάννης Αποστόλου

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE