ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΧΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ…ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΧΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ... ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΧΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ 

Κε αρχισυντάκτη

Σε μια περίοδο που όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος την επόμενη μέρα θα είναι διαφορετικός, οι κυβερνώντες μας μιλούν για προσωπική ευθύνη μόνο.

Σε αυτή την περίοδο και με την πανδημία σε εξέλιξη, με την χώρα σε καραντίνα, καταρρέουν όλοι οι μύθοι που προσπάθησαν να στήσουν θέλοντας να ωραιοποιούν την βαρβαρότητα και τον εξανδραποδισμό.

Βλέπουμε στο χθεσινό συμβούλιο των ηγετών της ΕΕ και την στάση της Γερμανίας και των δορυφόρων της. Αποδεικνύεται ότι αυτή η Ευρώπη δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη των λαών και μας έχουν μόνο για καταναλωτές. Ούτε για την πανδημία αυτή δείχνουν στοιχειώδη αλληλεγγύη.


Αυτοί που τώρα μιλάνε για τους υγειονομικούς και τους λένε ήρωες, ήταν αυτοί που χθες τους έλεγαν τεμπελχανάδες και διαλύσαν το ΙΚΑ. Είναι οι ίδιοι που δεν έφτιαξαν πρωτοβάθμια υγεία και διατυμπάνιζαν την λειτουργία νοσοκομείων σε συνεργασία με τους ιδιώτες. Είναι οι προηγούμενοι που κυβέρνησαν 5 χρόνια και δεν προσέλαβαν γιατρούς και νοσηλευτές.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία λένε ότι δεν χρειαζόμαστε χειροκροτήματα, αλλά μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό, συναδέλφους για τα κενά του ΕΣΥ, μισθούς και ανθρώπινες συνθήκες για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ. Και επειδή είμαστε σε πόλεμο, χρειαζόμαστε όλοι άμεση επίταξη των ιδιωτικών εξεταστικών κέντρων. Σήμερα τους επιδοτούν με 30 εκατομμ. ευρώ και το κράτος πληρώνει την διπλή τιμή για ιδιωτικά κρεβάτια ΜΕΘ. Πρέπει να επιταχθούν και οι ιδιώτες γιατροί, καθώς και όλα τα κέντρα για τις αντίστοιχες εξετάσεις. Δωρεάν τεστ για όλους στην Ελλάδα

Σε ότι αφορά το δήμο Καμένων Βουρλών, άμεσα να ζητήσει ενίσχυση του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι και στήριξη όλων των ιατρικών δομών και στις τρεις πόλεις. Η στήριξη της δημόσιας δωρεάν υγείας οφείλει να είναι στόχος μας.

Γιάννης Φραγκούλης

Καμένα Βούρλα  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE