Υποκρισίες…του Γιάννη Φραγκούλη


Υποκρισίες...του Γιάννη Φραγκούλη
Υποκρισίες

Κε αρχισυντάκτη

Ο κορονοϊός και οι ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας δεν αντιμετωπίζονται με φιλανθρωπίες.

Κάποιοι από την κυβέρνηση, δημοσιογράφοι και βουλευτές έβγαλαν από το ντουλάπι με τους σκελετούς ένα παλιό εργαλείο που λέγεται αντικομμουνισμός. Στην προσπάθειά τους να καλύψουν την αντιλαϊκή πολιτική όλα αυτά τα χρόνια, των κυβερνήσεων που υπηρέτησαν και υπηρετούν, σκέφθηκαν να ελεήσουν το λαό δίνοντας το μισό μισθό τους. Δηλαδή κάτι ψιλά πάλι!

Αλήθεια τι έκαμαν τα προηγούμενα χρόνια για να μην χρειάζεται αυτό;. Παραποιώντας τις δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο εναντίων του ΚΚΕ. Προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνω ότι πάγια θέση του ΚΚΕ και των δυνάμεων της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι δήμαρχοι, περιφερειάρχες και δημοτικοί σύμβουλοι να είναι άμισθοι και να συνεχίζουν την δουλειά τους, ασφαλισμένοι στον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα.

Σε ότι αφορά τους βουλευτές, σας παραθέτω την παρέμβαση Καραθανασόπουλου στον προηγούμενο προϋπολογισμό όπου αναφέρει ότι «το ΚΚΕ, μακριά από λαϊκίστικες αντιλήψεις, είχε προτείνει από την πρώτη στιγμή μετά τη μεταπολίτευση, να υπάρξει γενναία μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων, να καταργηθούν η βουλευτική σύνταξη και τα άλλα προνόμια των βουλευτών. Πρόσθεσε ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ τα εφαρμόζουν αυτά στην πράξη, δίνοντας το σύνολο των όποιων αποζημιώσεων στο Κόμμα, παίρνοντας 800 ευρώ ως μισθό. Αυτά λαμβάνουν ως αποζημίωση και ο Δ. Κουτσούμπας και ο Θ. Παφίλης και όλοι οι βουλευτές του ΚΚΕ. «Έτσι κι αλλιώς, η αντίληψη του ΚΚΕ για το ρόλο του βουλευτή στο σοσιαλισμό είναι εντελώς διαφορετικός από το ρόλο του βουλευτή στο αστικό πολιτικό σύστημα».

Πάλη για δημόσια υγεία, να μην μπορέσουν να κάνουν την φιλανθρωπία άλλοθι.

Γιάννης Φραγκούλης
Καμένα Βούρλα

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube