Έκτακτο: Πασχαλιάτικα το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία


Έκτακτο: Πασχαλιάτικα το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία

Δυστυχώς το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία είναι γεγονός…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για 54χρονο Λαμιώτη ο οποίος είναι επαγγελματίας αυτοκινητιστής, που είχε ταξιδέψει πρόσφατα σε Ρωσία και Πολωνία, απ’ όπου επέστρεψε την Μ. Τετάρτη.

Ο 54χρονος νταλικιέρης μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό παρέμεινε στο σπίτι, μέχρι και το Μ. Σάββατο, που πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας με συμπτώματα κορωνοϊού. Εκεί ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο που προβλέπεται και γι αυτό νοσηλεύεται στην ειδική πτέρυγα στο πέτρινο κτίριο, πρώην Σανατόριο.
Το δείγμα εστάλη χθες στο Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα και σήμερα ήρθε η απάντηση, η οποία ήταν θετική.
Ο 54χρονος Λαμιώτης παραμένει σε ειδικό δωμάτιο στη νέα πτέρυγα του ΓΝ Λαμίας, στο “Πέτρινο” με πυρετό και δύσπνοια, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για υποκείμενο νόσημα.
Ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής είχε και συνοδηγό στο ταξίδι, ο οποίος στην επιστροφή κατέβηκε στην Κατερίνη όπου διαμένει. Ο συνοδηγός έχει ενημερωθεί και ελέγχεται όπως και το περιβάλλον του.

Εννοείται ότι έχει δοθεί εντολή από τον ΕΟΔΥ για να γίνει η απαραίτητη ιχνηλάτηση των ατόμων που είχε έρθει σε επαφή ο 54χρονος νταλικιέρης.
Το καλό νέο είναι ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 54χρονος μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό δεν ήρθε σε επαφή με κόσμο, αφού παρέμεινε στο σπίτι, και τα μόνα άτομα που ήρθε σε επαφή ήταν τα μέλη της οικογένειάς του που εννοείται ότι ελέγχονται.

 

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE