Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Κατά συρροή έγκλημα η υλοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης για τη ΛΑΡΚΟ

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Κατά συρροή έγκλημα η υλοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης για τη ΛΑΡΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Κατά συρροή έγκλημα η υλοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης για τη ΛΑΡΚΟ.

Η ΛΑΡΚΟ επιχείρηση ιστορικής σημασίας και πολύ σημαντική για το συμφέρον της εργατικής τάξης και του λαού και της χώρας συνολικά. Παρόλα αυτά η επιλογές της κυβέρνησης την συρρικνώνουν και την διαλύουν.
Είδη από τις 10 Φλεβάρη η κυβέρνηση με τροπολογία έβαλε τη ΛΑΡΚΟ σε εκκαθάριση και έχει πάρει πια το δρόμο για το ξεπούλημα της.
Οι εργαζόμενοι μέσα στην πανδημία και χρονιάρες μέρες είναι απλήρωτοι και χωρίς δώρο. Έχουν χάσει τις αποζημιώσεις τους, αναμένονται περικοπές στο μισθό τους. Εργάζονται χωρίς μέτρα ασφαλείας έτσι κι αλλιώς αλλά και τώρα με τον κορωναιό. Έχουν μειώσει κατά πολύ την παραγωγική διαδικασία με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ.

Η εφαρμογή αυτής της πολιτικής από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει προηγούμενο. Η Νέα Δημοκρατία ήρθε να ολοκληρώσει το έγκλημα που όλα τα προηγούμενα χρόνια σχεδίαζαν και έβαζαν τις βάσεις οι προηγούμενες Κυβερνήσεις.
Για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος του αγώνα να παραμερίσουν άμεσα όλες τις διασπαστικές λογικές που επιχειρούνται και αποφασιστικά να προχωρήσουν σε μία ακόμα επιτυχημένη απεργιακή κινητοποίηση στις 21 και στις 22 Απριλίου όπως έχουν αποφασίσει.

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας στηρίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και θα είμαστε δίπλα τους όπως πράξαμε από την πρώτη στιγμή.
Καλούμε τους εργαζόμενους όλου του νόμου να βγάλουν συμπεράσματα και να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE