ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΑΔΑΣ(ΟΜΑΔΑ ΛΑΜΙΑΣ): ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ 

Η Ομάδα Γυναικών Λαμίας της ΟΓΕ στηρίζουμε τη 48ωρη απεργία των εργατών και εργατριών της ΛΑΡΚΟ στις 21 και 22 του Απρίλη και τα δίκαια αιτήματά τους. Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες των διαχρονικών εγκλημάτων των προηγούμενων και της τωρινής κυβέρνησης που στόχο έχουν να φέρουν τη βιομηχανία σε τέτοιο σημείο ώστε να αποτελέσει άλλο ένα γενναίο δώρο στους μεγαλοεπενδυτές που τη λιγουρεύονται. Οφθαλμοφανής απόδειξη της ξεδιαντροπιάς τους το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά στα 55 χρόνια λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ που δεν έχει πρώτη ύλη να παράξει!

Μετά και την τροπολογία της 10ης Φεβρουαρίου που ψήφισε η κυβέρνηση της Ν.Δ. η ΛΑΡΚΟ οδεύει προς εκκαθάριση και ξεπούλημα με θύματα για άλλη μια φορά τους εργάτες οι οποίοι έκαναν εντελώς απλήρωτοι και χωρίς δώρο τη γιορτή του Πάσχα, έχουν χάσει τις αποζημιώσεις τους, περιμένουν να τους αναγγείλουν το μέγεθος της περικοπής στο μηνιαίο μισθό, εργάζονται απροστάτευτοι απέναντι στην πανδημία του κορωναϊού και χωρίς μέτρα ασφαλείας στην εργασία, ζουν με την επιπλέον ανασφάλεια της απόλυσης, της διαθεσιμότητας ή της εκ περιτροπής εργασίας.

Οι εργάτες και οι εργάτριες της ΛΑΡΚΟ ξέρουν πολύ καλά τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες τους, έχουν δείξει με την ηρωική τους στάση το δρόμο του αγώνα και της συσπείρωσης κάτω από τις δικές τους σημαίες που πάνω έχουν τα δίκαια αιτήματά τους :

Σ’ αυτόν τον αγώνα, που είναι αγώνας όλων των εργαζομένων, ανδρών και γυναικών, είμαστε αλληλέγγυες και συνοδοιπόροι! Να μην τολμήσουν να αγγίξουν το με αίμα και ιδρώτα μεροκάματο των εργαζομένων!  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE