ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Εμείς οι βιοπαλαιστές αγρότες στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που μέσα από αποφάσεις των σωματείων τους δίνουν αγωνιστικό παράδειγμα στον λαό της περιοχής μας ότι ακόμη και σε αυτές τις ειδικές συνθήκες υπερασπίζονται το δικαίωμα στη δουλειά ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης Ν.Δ που εξυπηρετούν τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Μπροστά στον αγωνιστικό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς ενώνουμε την δύναμή μας συντονιζόμαστε με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ για να μην περάσουν τα σχέδια για το κλείσιμο ή την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων όπως αυτά διατυπώνονται από τα σωματεία τους:

  • Να αποσυρθεί ο κατάπτυστος νόμος της Κυβέρνησης.
  • Να σταματήσει η εκκαθάριση.
  • Να χρηματοδοτηθεί η ΛΑΡΚΟ.
  • Να επαναλειτουργήσει, να εκσυγχρονιστεί και να αναπτυχθεί.

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση να καταβληθούν άμεσα η μισθοδοσία των εργαζομένων και το Δώρο του Πάσχα που είναι δικά τους χρήματα, τα έχουν δουλέψει και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους τα κλέψει.

Έχουν τεράστιες ευθύνες διαχρονικά όλες οι Κυβερνήσεις, πιστές στις οδηγίες της ΕΕ, η τωρινή της ΝΔ αλλά και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ για την απαξίωση της ΛΑΡΚΟ και τη σημερινή κατάσταση που έχει περιέλθει ενώ έχει μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε όφελος των εργαζόμενων και συνολικά του λαού.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ           ΠΑΣΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube