Μπλόκο από τον ΟΣΕ στις ελεύθερες μετακινήσεις από Λαμία και Στυλίδα


Μπλόκο από τον ΟΣΕ στις ελεύθερες μετακινήσεις από Λαμία και Στυλίδα

Μπορεί από τέλη Μαΐου να έχουν επιτραπεί οι μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας, ωστόσο ο ΟΣΕ εξακολουθεί να επιβάλλει έναν ιδιότυπο αποκλεισμό για όσους θέλουν να ταξιδέψουν από την Στυλίδα αλλά και τη Λαμία.
Τα εκδοτήρια στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στη Λαμία, παραμένουν κλειστά, όπως ενημερώνει και μια ανακοίνωση που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα επαναλειτουργήσουν.

Μπλόκο από τον ΟΣΕ στις ελεύθερες μετακινήσεις από Λαμία και Στυλίδα

Η έκδοση εισιτηρίων μέχρι στιγμής γίνεται είτε από τα εκδοτήρια στον σταθμό Λιανοκλαδίου , συγκεκριμένες όμως ώρες της ημέρας, που δεν εξυπηρετούν όλους, είτε από την ηλεκτρονική σελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Παράλληλα, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια του προαστιακού, τόσο στη γραμμή Λαμία- Λιανοκλάδι όσο και στη γραμμή Στυλίδα – Λιανοκλάδι.
Η Δήμαρχος Στυλίδας,Βιργινία Στεργίου, με επιστολή της στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ, ζητά απάντηση για το πότε θα επαναλειτουργήσει ο προαστιακός Λιανοκλάδι-Στυλίδα «διότι εξυπηρετεί πολύ κόσμο για τη μεταφορά Αθήνα-Θεσσαλονίκη, τους εργαζομένους από Λαμία προς Στυλίδα και ειδικότερα την καλοκαιρινή περίοδο, τους λουόμενους που επισκέπτονται καθημερινά την παραλία της Αγίας Μαρίνας», όπως αναφέρει.

«Δεδομένης της έντονης διαμαρτυρίας των δημοτών για τη διακοπή των δρομολογίων, σας παρακαλούμε θερμά να εξετάσετε θετικά το αίτημά μας», καταλήγει η επιστολή της Δημάρχου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Θέμα: Επαναλειτουργία Σιδηροδρομικής Γραμμής.

Κύριε Τσαλίδη,

Ενόψει της άρσης των μέτρων και της επαναλειτουργίας των δρομολογίων του κεντρικού άξονα, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε πότε θα επαναλειτουργήσει ο προαστιακός Λιανοκλάδι-Στυλίδα διότι εξυπηρετεί πολύ κόσμο για τη μεταφορά Αθήνα-Θεσσαλονίκη, τους εργαζομένους από Λαμία προς Στυλίδα και ειδικότερα την καλοκαιρινή περίοδο, τους λουόμενους που επισκέπτονται καθημερινά την παραλία της Αγίας Μαρίνας.
Δεδομένης της έντονης διαμαρτυρίας των δημοτών για τη διακοπή των δρομολογίων, σας παρακαλούμε θερμά να εξετάσετε θετικά το αίτημά μας.

Με εκτίμηση
Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου

tvstar.gr

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube