Κορονοϊός: Τα κρούσματα στη Φθιώτιδα, πόσοι είναι σε καραντίνα, πόσα τεστ έγιναν


Κορονοϊός: Τα κρούσματα στη Φθιώτιδα, πόσοι είναι σε καραντίνα, πόσα τεστ έγιναν

Από την Δευτέρα σε Λαμία και Αταλάντη βρίσκονται κλιμάκια του ΕΟΔΥ όπου διεξάγουν ελέγχους, τεστ και παρέχουν κάθε συμβουλευτική υποστήριξη.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, (έως σήμερα νωρίς το πρωί  της Πέμπτης 11/6/2020) η κατάσταση στην Φθιώτιδα με τα κρούσματα, τα τεστ που αναμένονται αποτελέσματα και τα άτομα που είναι σε καραντίνα μετά και τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ σε Αταλάντη και Λαμία είναι τα εξής:

Στην Φθιώτιδα έχουμε 9 κρούσματα (από τις δύο οικογένειες), 39 άτομα βρίσκονται σε καραντίνα και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα από συνολικά 18 τεστ που έγιναν στις 10/6/2020 (11 στην Αταλάντη και 6 στη Λαμία).
Στη Λαμία χθες  έγιναν επτά τεστ  από τα οποία το ένα  που αφορούσε την γιαγιά του βρέφους που είναι  θετικό και πρόκειται για εργαζόμενη σε Super Market  στη Λαμία, το αποτέλεσμα έγινε γνωστό χθες το απόγευμα και είναι αρνητικό.

Να σημειωθεί επίσης ότι στο έργο του ΕΟΔΥ συνδράμει και η  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιεί και από μόνη της τεστ ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη για την κατάσταση και να αποφευχθεί η διασπορά.
Νεότερη ενημέρωση με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των 18 τεστ.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζεται ότι πρέπει όλοι μας υπεύθυνα να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας και προφύλαξης.

fonografos.net

 

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube