ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΗΛΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΗΛΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

         ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΗΛΗΣ 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος του αγώνα

Το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία της Ανθήλης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση του Αγροτικού Συλλόγου του χωριού και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας με καλεσμένους βιοπαλαιστές αγρότες του νομού Φθιώτιδας, Αγροτικούς Συλλόγους, φορείς εργαζομένων, μαζικούς φορείς, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, βουλευτές, Περιφέρεια Στερεάς, Δήμο Λαμίας.

Για να δοθεί πολιτική λύση και να σταματήσει η κοροϊδία της παρακράτησης εδώ και τρεις μήνες της συνδεδεμένης ενίσχυσης των βαμβακοπαραγωγών της Ανθήλης.

Οι κινητοποιήσεις μας θα είναι συνεχείς μέχρι να δικαιωθούμε.

Μέχρι να πάρουμε τις συνδεδεμένες ενισχύσεις που μας ανήκουν και αποτελούν προϋπόθεση για να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε.
Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι το δικαίωμά μας στη συνδεδεμένη παραγωγή προκύπτει από την παραγωγή ανά στρέμμα και αποδεικνύεται από τα τιμολόγια και μάλιστα σε μια χρονιά με πολύ καλή παραγωγή βαμβακιού ανά στρέμμα.

Γνωρίζουμε την παθογένεια της περιοχής που όμως έδινε εισόδημα επί σειρά ετών στους καλλιεργητές του χωριού μας.
Χρησιμοποιούν την παθογένεια σαν αφορμή και μηχανεύονται, με τη μέθοδο της τηλεπισκόπησης και της αποτύπωσης με τη χλωροφύλλη, τρόπους ώστε να μη δώσουν τη συνδεδεμένη ενίσχυση στους βαμβακοπαραγωγούς της Ανθήλης.

Η επιστροφή στην «κανονικότητα» γίνεται με χειρότερους όρους, με την νέα οικονομική κρίση που είναι παρούσα, η τωρινή κυβέρνηση όσο και οι προηγούμενες φορτώνουν στις πλάτες μας καινούργια δεινά, καινούργια βάσανα, μας αδειάζουν τις τσέπες από τις αποσυνδεδεμένες και συνδεδεμένες ενισχύσεις, με τη χαμηλή τιμή του βαμβακιού, το υψηλό κόστος παραγωγής και αυτά τα χρήματα γίνονται χρηματοδοτικά εργαλεία για μια χούφτα επιχειρηματικούς ομίλους.

Απαξιώνουν την εργασία μας, την παραγωγή μας και εντέλει την ίδια μας τη ζωή.

Δεν θα το δεχτούμε!

Ο πρόεδρος
Γιάννης Πλιάτσικας

Τηλέφωνα επικοινωνίας (6974898073 – 6930417316)
oasfthiotidas@gmail.com

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE