ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Α.Ο. Στυλίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στις 17/06/2020 και μετά από την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικηγόρου, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εκλογή νέου Δ.Σ, το οποίο αποτελείται από φιλάθλους της ομάδας μας και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας.

Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες, όταν στο έκτακτο Δ.Σ. που είχε πραγματοποιηθεί προ 20 ημερών, παραιτήθηκε σύσσωμο το προηγούμενο συμβούλιο, αφού έληγε η θητεία του και η διάλυση της ομάδας ως εκείνη την ώρα, φαινόταν ως μόνη επιλογή.


Επειδή σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα να καταστρέφεται, διαγράφοντας παράλληλα την ένδοξη ιστορία της, δημιουργήσαμε άμεσα μία τριμελής επιτροπή και ξεκινήσαμε τις επαφές για την δημιουργία νέου συμβουλίου και τελικώς, με την αμέριστη αγάπη όλου του κόσμου της Στυλίδας και την στήριξη αρκετών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, τα καταφέραμε και ο Α.Ο.Σ. δηλώνει ΠΑΡΩΝ και είναι έτοιμος για μία νέα εποχή, που το ΕΜΕΙΣ θα επικρατεί έναντι του ΕΓΩ.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη Δήμαρχο, κ. Βιργινία Στέργιου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Αλεξίου Χρήστο, που ήταν δίπλα μας από την αρχή της προσπάθειας αυτής και τους θέλουμε πρώτα σαν φιλάθλους και μετά ως Δημοτική Αρχή κοντά μας, σε αυτό το όμορφο και ελπιδοφόρο ταξίδι που μόλις ξεκίνησε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,που συνέβαλαν τα μέγιστα με την καθημερινή τους προβολή και ενημέρωση.
Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ, πάει σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Δήμου μας, όπου ως σήμερα αριθμούμε 38 εγγεγραμμένα μέλη και ευελπιστούμε αυτός ο αριθμός να μεγαλώσει περισσότερο.

Ο Α.Ο.Σ. δεν είναι απλώς μία ομάδα, είναι ένας ζωντανός οργανισμός, που θα στέκεται πάντα αλληλέγγυος στον τόπο μας και στο πλευρό όλου του Δήμου.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube