Θέμα ημερών η επανέναρξη του δρομολογίου Λιανοκλάδι – Λαμία – Στυλίδα (video)

Θέμα ημερών η επανέναρξη του δρομολογίου Λιανοκλάδι - Λαμία-Στυλίδα (video)

Την επανέναρξη του δρομολογίου Λιανοκλάδι- Λαμία- Στυλίδα και αντίστροφα, το οποίο έχει ανασταλεί από τις 17 Μαρτίου λόγω του κορονοϊού, ζητούν κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας.
Όπως δηλώνουν στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας, η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί αρκετούς εργαζόμενους, μαθητές αλλά και τους λουόμενους που επισκέπτονται καθημερινά την παραλία της Αγίας Μαρίνας την καλοκαιρινή περίοδο.
Η Δήμαρχος Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου διαβεβαιώνει πως η επανέναρξη του δρομολογίου είναι θέμα ημερών βάζοντας τέλος στην αγωνία των δημοτών, ενώ επισημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα οριστικής διακοπής της συγκεκριμένης γραμμής.

Ωστόσο, για την εξυπηρέτηση των λουόμενων που θέλουν να επισκεφθούν την παραλία της Αγίας Μαρίνας, το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, όπως τονίζει η κ. Στεργίου, διατίθεται να ενισχύσει τα δρομολόγια του προς τη συγκεκριμένη περιοχή.
Διαβεβαίωση για την άμεση επαναλειτουργία της γραμμής Λιανοκλάδι- Στυλίδα και Τιθορέα-Μπράλος-Λιλαία έδωσε μέσα από τα μεσημβρινά γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Θέμης Χειμάρας.
Όπως τόνισε ο κ. Χειμάρας από την πρώτη στιγμή υπήρξε διαβεβαίωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πως δεν τίθεται θέμα κατάργησης του προαστιακού από και προς τη Στυλίδα και πως υπήρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα στην επαναλειτουργία του.

Τις επόμενες ημέρες θα επανέλθει το δρομολόγιο.

tvstar.gr



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube