ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ 

Ξεκινούν από σήμερα Τρίτη οι εξορμήσεις της Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Τρίτη 23 Ιούνη 7:30 μ.μ. Περιοδεία στα μαγαζιά στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου στη Λαμία, κλιμακίου της κομματικής οργάνωσης Λαμίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής την γραμματέα της Τ.Ε. Φθιώτιδας , Μπαφούτσου Αντριάνα.

Παρασκευή 26 Ιούνη 8:00 μ.μ. Σύσκεψη στο προαύλιο χώρο του μορφωτικού συλλόγου Μαρτίνου για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις της περιόδου , με ομιλητή τον Αλεξό Αντώνη μέλος της Επ. Περιοχής Στερεάς-Εύβοιας του ΚΚΕ.

Σαββάτο 27 Ιούνη 7:30 μ.μ. Συγκέντρωση στην Πλατεία της Ελάτειας, με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ με θέμα, « οι προτάσεις του ΚΚΕ για την προστασία της υγείας του λαού».

Κυριακή 28 Ιούνη 11:00 π.μ. Συγκέντρωση μπρος στο χώρο του Μουσείου των Κορυσχάδων διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ και το παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, τιμώντας την επέτειο σύγκλησης του Εθνικού Συμβουλίου των αντιπροσώπων του λαού το 1944, υπό την αιγίδα της Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης (ΠΕΕΑ). Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Μπασδέκης μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE