Φθιώτιδα – Επείγον: Ο Θανασάκης χρειάζεται την βοήθειά μας

Φθιώτιδα - Επείγον: Ο Θανασάκης χρειάζεται την βοήθειά μας

Ο μικρός από το Νεοχώρι Δομοκού πάσχει από όγκο του ήπατος και χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θεραπείες…

Ένας μικρός δημότης του Δήμου Δομοκού ο 14χρονος Θανάσης του Δημητρίου και της Άννας Ράρρα από το Νεοχώρι Δομοκού δίνει την μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.
Διεγνώσθη ότι πάσχει από όγκο του ήπατος και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στις 23 Απριλίου του 2019.
Αν και φάνηκε να επιστρέφει υγιής στο σπίτι του στις τελευταίες τακτικές εξετάσεις έδειξε ότι ο όγκος επέστρεψε στο ίδιο σημείο και ο μικρός Θανάσης θα πρέπει να υποβληθεί σε νέα επέμβαση και σε νέες θεραπείες.

«Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν συμπαραστάτες στο πλευρό του μικρού Θανάση, βοηθώντας την οικογένεια του με όποιο τρόπο επιθυμούν ώστε να μπορέσει να βγει νικητής! Ο Δήμαρχος Δομοκού, το Δημοτικό συμβούλιο και σύσσωμο το προσωπικό του Δήμου στέλνουν την θετική τους σκέψη και εύχονται στον μικρό συμπολίτη μας για ταχεία ανάρρωση!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος και ενημερώνει πώς είναι διαθέσιμη η διάγνωση από την οικογένεια του παιδιού για όποιον θελήσει να επιβεβαιώσει την πραγματικότητα του προβλήματος.Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Δήμου: 2232350224.

Η οικογένεια παραχώρησε τον τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του Θανάση και του πατέρα του και είναι ο κάτωθι:

Τράπεζα Πειραιώς

GR 6801712900006290145534895

Δικαιούχοι λογαριασμού

  • Ράρρας Αθανάσιος
  • Ράρρας Δημήτριος


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE