Κορωνοϊός: Τέσσερα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα

Κορωνοϊός: Τέσσερα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα

Νέος συναγερμός στις τοπικές Υγειονομικές Αρχές μετά τον εντοπισμό και νέων κρουσμάτων, ενώ είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων των δειγμάτων που έχουν παρθεί από τα προηγούμενα κρούσματα σε Λαμία και Ομβριακή.

Ένα στη Λαμία

Πρόκειται για νεαρό που Αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος διαμένει χρόνια στη Λαμία και ήταν να παρουσιαστεί για φαντάρος στο ΚΕΥΠ. Ο νεαρός είχε πάει τις προηγούμενες ημέρες στην Αλβανία και επέστρεψε για παρουσιαστεί, Στο τεστ που του έγινε στην πύλη εισόδου έδειξε ότι είναι θετικός και έτσι φυσικά δεν θα παρουσιαστεί στο ΚΕΥΠ, αλλά θα παραμείνει για 14 ημέρες σε καραντίνα στο σπίτι του στη Λαμία.

Ένα στη Στυλίδα

Πρόκειται για έναν 29χρονο ο οποίος επιστρέφοντας στην Αθήνα από επαγγελματικό ταξίδι βρέθηκε θετικός και του συστήθηκε από τον ΕΟΔΥ να παραμείνει σε 14ημερη καραντίνα στο σπίτι του στη Στυλίδα.

Ο 29χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είχε επαφές μα άτομα στη Στυλίδα αφού τις προηγούμενες ημέρες απουσίαζε, όποτε δεν υπάρχει θέμα διασποράς.

Δυο στην Αταλάντη

Το πρώτο κρούσμα είναι σύζυγος της 42χρονης Αλβανίδας που είχε βρεθεί θετική τις προηγούμενες ημέρες, όταν είχε επιστρέψει από ταξίδι που έχε κάνει στην Αλβανία.

Το δεύτερο κρούσμα αφορά πάλι νεαρό άνδρα Αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε με παρέα από την Αλβανία και βρέθηκε θετικός. Τόσο ο ίδιος όσο και οι δυο συμπατριώτες του που ταξίδεψαν μαζί του θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, ενώ το ίδιο ισχύει και για το σύζυγο της 42χρονης που ήταν το πρώτο κρούσμα.

Η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων συνεχίζεται, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των δειγμάτων που έχουν σταλεί από τα πρόσφατα κρούσματα σε Λαμία και Ομβριακή.

 lamiareport.gr  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE