Λιμεναρχείο Στυλίδας: Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ μακαρίας μνήμης του Αλουτζανίδη Ιωάννη

Λιμεναρχείο Στυλίδας: Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ μακαρίας μνήμης του Αλουτζανίδη Ιωάννη

 

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 

Σήμερα Παρασκευή, 11-09-2020, πρωινές ώρες, στον αύλειο χώρο του Λιμεναρχείου Στυλίδας, έπειτα από πρόσκληση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ, η οποία έγινε αποδεκτή με πατερική χαρά, τελέστηκε με κατάνυξη και αδελφική συγκίνηση, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ μακαρίας μνήμης του συναδέλφου μας ΑΛΟΥΤΖΑΝΙΔΗ Ιωάννη, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών.
Έχουν παρέλθει δύο έτη από την κοίμηση του νεότατου συναδέλφου μας και αποτελεί ανάγκη για όλους να αποδίδονται οι δέουσες τιμές στη μνήμη του.

Λιμεναρχείο Στυλίδας: Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ μακαρίας μνήμης του Αλουτζανίδη Ιωάννη

Στη σεμνή τελετή παρευρέθηκε η οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΑΝΑΚΗΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας κ. ΜΠΛΟΥΝΑΣ Ευάγγελος, το μέλος του Δ.Σ. Ε.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Ελλάδας ΣΙΔΕΡΗΣ Γαυρίλος και συνάδελφοι του λιμεναρχείου Στυλίδας και λιμενικών Αρχών του Νομού. Μετά το πέρας της τελετής, η Λιμενάρχης Στυλίδας Πλωτάρχης Λ.Σ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Παναγιώτα, απένειμε στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών το θυρεό του Λιμεναρχείου Στυλίδας, προς ένδειξη σεβασμού και θερμών ευχαριστιών για την ευλογία της άμεσης απόκρισής του σε κάθε πρόσκλησή μας και τη χαρά που είχαμε να προσευχηθούμε όλοι μαζί.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE