Στυλίδα: Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο στη Στυλίδα, το οποίο συνεδρίασε δια ζώσης τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

Ψηφίστηκαν δεκαπέντε (15) τακτικά θέματα και δύο (2) προ ημερησίας θέματα, ενώ ένα θέμα αναβλήθηκε. Από αυτά έντεκα (11) ψηφίστηκαν ομόφωνα, τέσσερα (4) κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η Λαϊκή Συσπείρωση), ένα (1) θέμα κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η μείζων αντιπολίτευση και η Λαϊκή Συσπείρωση) και ένα (1) θέμα κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η μείζων αντιπολίτευση) για την κατασκευή Παιδικής Χαράς στο Αχλάδι.

Εντύπωση προκάλεσε η καταψήφιση από τη μείζονα αντιπολίτευση της 8ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού που αφορούσε στην οικονομική συμμετοχή του Δήμου στο μετοχικό κεφάλαιο για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «Αμφικτυονίες» με δεδομένο ότι λίγες ημέρες πριν, η μείζων αντιπολίτευση υπερψήφισε την 8η αναμόρφωση στην Οικονομική Επιτροπή.

Η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου μετά το πέρας της συνεδρίασης δήλωσε:

«Η αλλαγή πολιτικής άποψης, έστω και σε λίγες ημέρες, σε κάποιες περιπτώσεις είναι θεμιτή, αλλά η επίθεση στη Δημοτική Αρχή από τον κ. Αποστόλου, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και η προσπάθειά του να καταλογίσει ευθύνες στη Δημοτική Αρχή για πλημμελή ενημέρωση αγγίζει τα όρια του παραλογισμού.

Η μικροπολιτική του κ. Αποστόλου συνεχίστηκε και στο θέμα της ίδρυσης Παιδικής Χαράς στην Κοινότητα Αχλαδίου αμφισβητώντας ομόφωνες αποφάσεις συλλογικών οργάνων καθώς και τεχνικές εκθέσεις υπηρεσιακών παραγόντων περί καταλληλότητας του χώρου με αποτέλεσμα να καταψηφίσει το θέμα.

Η Δημοτική Αρχή προχωράει στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό του Δήμου. Η αντιπαράθεση, η σκληρή κριτική και τα πολιτικά επιχειρήματα είναι καλοδεχούμενα και λαμβάνονται πάντα υπόψη, αλλά η παραπληροφόρηση και η μικροπολιτική θα μας βρουν κάθετα αντίθετους και την αφήνουμε μόνο στους εμπνευστές της…. »

Τέλος, η Δήμαρχος Στυλίδας ευχήθηκε Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους τους μαθητές του Δήμου. Επίσης προσκάλεσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να παραβρεθούν την Παρασκευή στην Τελετή Υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Δήμου Στυλίδας.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Στυλίδας

Στυλίδα: Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Στυλίδα: Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE