ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΟΓΕ – KAMIA ΕΚΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ


ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΟΓΕ - KAMIA ΕΚΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ
KAMIA ΕΚΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ 
 

ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ

Η Ομάδα Γυναικών Λαμίας της ΟΓΕ στέκεται αλληλέγγυα στους αγώνες των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και στα δίκαια αιτήματά τους και τώρα και στο παρελθόν. Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν την εκποίηση της επιχείρησης με τη ΛΑΡΚΟ κλειστή και τους εργαζόμενους απολυμένους. Αυτό το μέλλον έχουν αποφασίσει επιχειρηματικοί όμιλοι και κυβερνήσεις (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) για μια εταιρεία στρατηγικής σημασίας για το λαό της χώρας μας.

Η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ υπήρξε αδιάκοπη για 56 χρόνια και αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω από 1200 εργαζόμενοι που παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα καθημερινά λόγω των επικίνδυνων συνθηκών εργασίας, που θρηνούν ακόμα τους συναδέλφους τους από τα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα, που έχουν υποστεί περικοπές δικαιωμάτων και δουλεύουν με ένα σωρό κατακερματισμένες εργασιακές σχέσεις. Είναι εργαζόμενοι που δεν «μασάνε» στην προσπάθεια χειραγώγησης από την κυβέρνηση που υπόσχεται δημιουργία κοινωνικού ταμείου. Ξέρουν καλά τι σημαίνουν τα κούφια λόγια και αυτής και της προηγούμενης κυβέρνησης και γι’ αυτό δικαίως διαλέξανε το δρόμο του αγώνα, πήραμε κι άλλους εργαζόμενους και μερίδα του λαού μαζί τους και συνεχίζουνε!

Στηρίζουμε αυτούς τους εργάτες και τις οικογένειές τους που παλεύουν ασταμάτητα όλο αυτό το διάστημα και αποτελούν παράδειγμα αντίστασης και διεκδίκησης και για άλλους κλάδους. Στηρίζουμε και τις τοπικές κοινωνίες που θα είναι δίπλα στους εργάτες και σ’ αυτόν τον αγώνα συμμεριζόμενες τι θα πει απόλυση, ανεργία, φτώχεια, μαρασμός στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε.

Οι γυναίκες της ΟΓΕ Λαμίας ήμασταν και θα είμαστε δίπλα σ’ αυτούς τους αγώνες και ανταποκρινόμαστε σε κάθε κάλεσμα των εργατών της ΛΑΡΚΟ.

Καλούμε τα μέλη, τις φίλες της ομάδας αλλά και κάθε γυναίκα λαïκής οικογένειας που ανησυχεί γι’ αυτές τις εξελίξεις να παρευρεθούμε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στην απεργιακή συγκέντρωση των εργατών στην πύλη της ΛΑΡΚΟ (Λάρυμνα) στις 11.00 π.μ.


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE