ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 26-10-2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 26-10-2020Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε χθες συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Στυλίδα, το οποίο έγινε δια ζώσης τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

Ψηφίστηκαν εικοσιτέσσερα (24) τακτικά θέματα και τρία (3) προ ημερησίας θέματα. Από αυτά δεκαοκτώ (18) ψηφίστηκαν ομόφωνα, έξι (6) κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η Λαϊκή Συσπείρωση), δύο (2) θέματα κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η μείζων αντιπολίτευση) και ένα (1) θέμα κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η Λαϊκή Συσπείρωση με λευκό).

Η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου στις τοποθετήσεις της αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα του γκράφιτι (καρικατούρας) που κάποιοι σχεδίασαν στην κεντρική πόρτα του θεάτρου, στο πάρκο του Λαού, μετά την πρόσφατη ανακαίνιση. Ανέφερε ότι οι δημόσιοι χώροι αποτελούν περιουσία όλων των δημοτών, ανήκουν σε όλους και πρέπει όλοι μας να τους προστατεύουμε. Επίσης υπογράμμισε τη μη καταδίκη του γεγονότος από την αντιπολίτευση.

Επεσήμανε την απουσία όλης της αντιπολίτευσης πλην της δημοτικής συμβούλου κας Αλεξάνδρας Βεντούρη – Νασοπούλου από την εκδήλωση για την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του ΕΚΠΑ και του Δήμου, γεγονός που υπήρξε η αφετηρία μιας νέας εποχής για το Δήμο Στυλίδας.

Τέλος, τοποθετήθηκε στα προβλήματα που παρουσιάζονται στο δίκτυο ύδρευσης της Στυλίδας λέγοντας ότι πολύ σύντομα και μετά από πρόσκληση που υπάρχει στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” θα γίνει προσπάθεια υποβολής πρότασης για αντικατάσταση του προβληματικού τμήματος του δικτύου έτσι ώστε η πόλη να αποκτήσει ένα δίκτυο ύδρευσης σύγχρονο και λειτουργικό.

Δείτε τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 26-10-2020
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
Δήμου Στυλίδας  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE