Κορωνοϊός: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ για τους μαθητές του Γυμνασίου- Λυκείου Πελασγίας


 

Κορωνοϊός: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ για τους μαθητές του Γυμνασίου- Λυκείου ΠελασγίαςΑνακούφιση προκάλεσαν στις οικογένειες των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου Πελασγίας τα αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Όλα τα τεστ βρέθηκαν αρνητικά, μεταξύ αυτών και των μαθητών του τμήματος της Β΄ Λυκείου στο οποίο φοιτά το επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έβαλε τέλος έτσι τέλος στην αγωνία των οικογενειών που μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είχαν ζητήσει την διενέργεια τεστ σε όλους τους μαθητές του σχολείου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Στυλίδας:


“Σήμερα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 μ.μ., πραγματοποιήθηκαν τεστ ανίχνευσης COVID-SARS-19, για τους μαθητές Γυμνασίου Λυκείου Πελασγίας, στον χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου Πελασγίας, από κλιμάκιο της διεύθυνσης Υγιεινομικού τμήματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Νοσοκομείου Λαμίας. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά, μέσα στα οποία ήταν και τα άτομα του τμήματος του επιβεβαιωμένου κρούσματος του μαθητή της Β’ Λυκείου.

Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube