Κατερίνη: Φασιστοειδή βεβήλωσαν πανό του ΚΚΕ έξω απ’ το Νοσοκομείο


 

Κατερίνη: Φασιστοειδή βεβήλωσαν πανό του ΚΚΕ έξω απ’ το ΝοσοκομείοΤην επίθεση φασιστοειδών σε πανό του ΚΚΕ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι το Κόμμα θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Η επίθεση έγινε σε πανό του ΚΚΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για την ανάγκη θωράκισης του συστήματος Υγείας και τη λήψη μέτρων προστασίας του λαού.

Αναφέρει:

«Την επίθεση φασιστοειδών δέχθηκαν πανό του ΚΚΕ που είχαν αναρτηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, στα οποία προβάλλονται διεκδικήσεις που αφορούν την επίταξη στον ιδιωτικό τομέα Υγείας, τα μαζικά τεστ και τα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, τα σχολεία και τα ΜΜΜ.

Βρισκόμαστε σε μία περίοδο που οι εργαζόμενοι, γενικότερα ο λαός δέχεται επίθεση από την κυβέρνηση στα δικαιώματά του σε υγεία, δουλειά, ζωή, ατομικές και συλλογικές ελευθερίες. Τα φασιστοειδή αναλάβανε τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του συστήματος της εκμετάλλευσης, ξετρύπωσαν νύχτα από τα λαγούμια που κρύβονται και επιδόθηκαν σε αυτό που τους χαρακτηρίζει και που ξέρουν να κάνουν καλά, σε θρασύδειλες επιθέσεις που κύριο στόχο τους έχουν τις διεκδικήσεις του εργατικού – λαϊκού κινήματος και της πρωτοπορίας του, του ΚΚΕ.

Η ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την πιο πάνω ενέργεια, καταγγέλλει συνολικά τη δράση των φασιστικών – ναζιστικών οργανώσεων, που υπάρχουν και δρουν στην Πιερία. Όσο και να τους ενοχλεί, το ΚΚΕ θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, με προμετωπίδα των διεκδικήσεών του την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, την πάλη για την ανατροπή του συστήματος που γεννάει, θρέφει και όταν χρειαστεί εξοπλίζει και αξιοποιεί το φασισμό».  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube