Το δάκρυ και η συγκίνηση του κ. Κικίλια για τους υγειονομικούς…


Το δάκρυ και η συγκίνηση του κ. Κικίλια για τους υγειονομικούς…

«Δάκρυσε ο Βασίλης Κικίλιας – Η συγκίνηση για τους εργαζόμενους των νοσοκομείων» ο τίτλος (με παραλλαγές) στα ΜΜΕ. “Έχω δεθεί άρρηκτα με αυτούς τους ανθρώπους.

Με τις νοσηλεύτριες, τις τραπεζοκόμους, τις καθαρίστριες τους γιατρούς, τους ανθρώπους φυλάνε τα νοσοκομεία, με τους διοικητικούς. Είναι συγκλονιστικοί. Τίποτα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Έχουν υπάρξει συγκλονιστικοί”, τα «συγκλονιστικά» λόγια του υπουργού Υγείας στην τηλεοπτική του συνέντευξη… Κύριε υπουργέ, θα συμφωνήσουμε μαζί σας.
Συγκλονιστική η προσπάθεια υγειονομικών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία. Και για να καταλάβουν και οι αναγνώστες μας πόσο συγκλονιστική είναι η προσπάθειά τους, θα εστιάσουμε ενδεικτικά σε ένα μόνο νοσοκομείο, τον «Ευαγγελισμό» όπου το λειψό προσωπικό δίνει καθημερινή μάχη να σώσει ζωές διακινδυνεύοντας ακόμη και τη δική τους ζωή: Νοσούντες 20 γιατροί, 30 νοσηλευτές και 22 από τις λοιπές ειδικότητες. Σύνολο νοσούντων 72. Σε καραντίνα 15. Συνολικά εκτός υπηρεσίας 87 εργαζόμενοι…

Στοιχειώδης ευαισθησία κύριε υπουργέ επιβάλλει να χαρακτηριστεί ο covid ως επαγγελματική νόσος για τους υγειονομικούς και ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Αίτημα για το οποίο κλείνετε τα αυτιά σας κ. Κικίλια. Μαζί με με αυτά κ. υπουργέ και οι αναγκαίες προσλήψεις για να μπορέσουν να πάρουν ανάσα, γιατί όσοι είναι στα νοσοκομεία δεν επαρκούν, δυσκολεύονται να βγάλουν βάρδια.

Αλλιώς κ. υπουργέ κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ως υποκριτής που με συνέπεια και χωρίς έλεος υπηρετείτε μια εξοντωτική και επικίνδυνη πολιτική για τους υγειονομικούς.

Αν πάλι κάνετε τα αυτονόητα, τότε θα αποκτήσει περιεχόμενο και η συγκίνησή σας.

atexnos.gr  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE