Προμήθεια Στολών για τα Πληρώματα ασθενοφόρου στα Κέντρα Υγείας


 

Προμήθεια Στολών για τα Πληρώματα ασθενοφόρου στα Κέντρα ΥγείαςΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 

Πέμπτη 22/1/2021

Τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ προέβη στην προμήθεια στολών για τα πληρώματα ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας. Το Σωματείο μας, ευχαριστεί τη διοίκηση και ιδιαιτέρως τον διοικητή κο Φώτη Σερέτη, όπου επιτέλους και μετά από δεκαετίες αδιαφορίας για πρώτη φορά ικανοποιείται ένα από τα χρόνια ( άκρως απαραίτητα για να επιτελέσει το έργο του το προσωπικό) αιτήματα του σωματείου μας.

Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο κος Διοικητής έχει δρομολογήσει , ικανοποιώντας αντίστοιχο αίτημά μας, την προμήθεια στολών εργασίας για όλο το προσωπικό (ιατρονοσηλευτικό και λοιπό) των Κέντρων Υγείας του νομού μας.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της διοίκησης και ιδιαιτέρως του Κου Σερέτη για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των Κέντρων Υγείας του νομού μας όπως η ενίσχυση σε προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Ευελπιστούμε σύντομα και στο πλαίσιο της υγειονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας, τα Κέντρα Υγείας του νομού μας αλλά και γενικότερα η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η οποία αποτελεί και τη βάση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, να ενισχυθούν και να οργανωθούν με βάση τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, έτσι ώστε ο πολίτης και συνάνθρωπος να απολαμβάνει τις υγειονομικές υπηρεσίες που δικαιούται, χωρίς περικοπές και περιορισμούς.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΓΚΟΥΡΛΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                          ΚΡΙΚΖΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE