Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία – Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών


Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία

 

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:

Τετάρτη 17/3/2021

10:00 π.μ Περιοδεία στη Γιαννιτσού Φθιώτιδας και συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Πέμπτη 18/3/2021

6:00 π.μ Περιοδεία στους εργαζόμενους των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του Δήμου Λαμιέων και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Στη συνέχεια το κλιμάκιο θα περιοδεύσει σε γιαπιά στην πόλη της Λαμίας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λάππα στέλεχος του ΚΚΕ.

9:30 π.μ στην Πελασγία Φθιώτιδας στη Λαϊκή Αγορά και αγροτικό ιατρείο, με επικεφαλής τον Αντώνη Αλεξό μέλος της Ε.Π Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

14:00 στη ΒΙ.ΠΕ Λαμίας στο εργοστάσιο λιθογραφίας ΤΣΙΜΜΙΣ με επικεφαλής τον Γιώργο Οικονόμου μέλος της Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Σάββατο 20/3/202

5:30 μ.μ στην Λαμία, εξόρμηση στην πλατεία Διάκου και κεντρικούς δρόμους της πόλης με επικεφαλής τον Δημήτρη Αλεξόπουλο μέλος της Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ και γραμματέα του Τ.Σ Φθιώτιδας της ΚΝΕ.

Δευτέρα 22/3/2021

10:00 π.μ. στο Δομοκό σε Κέντρο Υγείας, Υπηρεσίες του Δήμου και Πυροσβεστική υπηρεσία με επικεφαλής την Ανδριάνα Μπαφούτσου γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας.

Τρίτη 23/3/2021

9:30 π.μ. στη Λαμία στη Λαϊκή (περιοχή ορφανοτροφείου) με επικεφαλής τον Νίκο Χαλιώτη μέλος του γραφείου της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

10:00 π.μ. Στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, στο Κέντρο Υγείας, στο Δημαρχείο, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και το τοπικό Α.Τ. με επικεφαλής την Ανδριάνα Μπαφούτσου γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας.


Παρασκευή 26/3/2021

9:00 π.μ. στην Στυλίδα, στην Λαϊκή αγορά και Πυροσβεστική υπηρεσία με επικεφαλής την Ανδριάνα Μπαφούτσου γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας.

Κυριακή 28/3/2021

5:30 μ.μ. στην Τραγάνα Λοκρίδας, Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη που θα συζητηθεί το 2ο κείμενο των θέσεων της Κ.Ε. για το 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ με ομιλήτρια την Ανδριάνα Μπαφούτσου γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE