Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821-2021


Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821-2021

200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: 1821-2021

 

Συμπληρώνονται φέτος 200 χρόνια από τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821 όπου οι πρόγονοί μας ενωμένοι με σθένος και αυτοθυσία απελευθέρωσαν την πατρίδα μας.

Ο Δήμος Στυλίδας τιμά με ευγνωμοσύνη τους πρωτεργάτες της Επανάστασης, τους ήρωες αγωνιστές, τους φιλέλληνες, τους ιερομάρτυρες που θυσίασαν τη ζωή τους για την υπέρτατη ιδέα της ελευθερίας.
Είναι όλοι αυτοί που έθεσαν στο περιθώριο το εγώ για να υπερασπιστούν το εμείς και να αποτινάξουν το ζυγό θέτοντας τα θεμέλια της σύστασης του πρώτου Ελληνικού κράτους.

Είναι ταυτόχρονα και όλοι οι σημαντικοί Έλληνες που στο πέρασμα αυτών των ετών με φιλοπατρία, έγραψαν σπουδαίες σελίδες στην επιστήμη, στην εκπαίδευση, στην άμυνα, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην ιστορία και έδωσαν το στίγμα της σύγχρονης Ελλάδας.

Η Ελλάδα μας μέσα από δυσκολίες και εμπόδια υψώνει με περισσή περηφάνια το ανάστημά της, δηλώνει παρούσα στο πέρασμα των αιώνων και είναι έτοιμη να διεκδικήσει με όραμα και πίστη στις αξίες των πεσόντων ηρώων της, ένα αισιόδοξο μέλλον.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube