ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟΠρος:

Εργατικά κέντρα Στερεάς Ελλάδας
ΟΜΕ
ΠΟΕΜ

Συνάδελφοι

Σας στέλνουμε συνημμένα την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα διοικητικά μας συμβούλια και μέσα από αυτή εκφράζουμε την αγωνία μας για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ, το μέλλον των εργαζομένων.

Εκφράζουμε την αγανάκτηση που βιώνουμε όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας, με τα αποτελέσματα της πανδημίας, της οικονομικής κρίσης, την αγανάκτηση απέναντι στην κυβέρνηση που ετοιμάζει να καταργήσει κεκτημένα δικαιώματα αιώνων, το οκτάωρο, το δικαίωμα του εργαζόμενου να έχει σωματεία, να διεκδικεί συλλογικά καλύτερους όρους εργασίας και αμοιβών. Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ βιώνουμε επιπρόσθετα την απαξίωση, την ανασφάλεια, τον εμπαιγμό, την οικονομική εξαθλίωση.
Σας καλούμε να πάρετε υπόψη το σκεπτικό μας. Σας καλούμε να συζητήσετε στα διοικητικά συμβούλια τις αποφάσεις μας. Σας καλούμε με πνεύμα ενότητας να συστρατευτούμε όλοι μαζί απέναντι σε αυτή την κατάσταση.

Δεν πάει άλλο. Με τα συνδικάτα μας μπροστά:

Στις 6 Μαΐου θα ανέβουμε στην ΛΑΜΙΑ για να διαμαρτυρηθούμε για την τραγική κατάσταση στην ΛΑΡΚΟ. Αν είναι δυνατόν και εφικτό να επιδιώξουμε και να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο συντονισμού, να ενώσουμε τα δίκαια αιτήματα και τις φωνές μας. Αν είναι δυνατόν, να πραγματοποιήσουμε μία μεγάλη Στερεοελλαδίτικη συγκέντρωση στην πόλη της Λαμίας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων που δραστηριοποιούνται στη ΛΑΡΚΟ.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE