Συναντήσεις του προσωπικού των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία με τοπικούς Φορείς και εκπροσώπους Οργανισμών


Συναντήσεις του προσωπικού των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία με τοπικούς Φορείς και εκπροσώπους Οργανισμών.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις του προσωπικού των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία
με τοπικούς Φορείς και εκπροσώπους Οργανισμών.

Το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συνεχίζουν τις ενέργειες δικτύωσης με Φορείς και Οργανισμούς της Λαμίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και τα μέλη του προσωπικού των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία, πραγματοποίησαν εχθές 20/05/21 επισκέψεις στο Δήμο Λαμιέων και στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φθιώτιδας.

Συναντήσεις του προσωπικού των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία με τοπικούς Φορείς και εκπροσώπους Οργανισμών.

Οι εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Λαμίας με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, κ. Παναγιώτη Στασινό και τις Προϊστάμενες του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων, κ.κ. Κατερίνα Τσαδήμα – Κοινωνιολόγο και Βιβή Βάρσου – Κοινωνική Λειτουργό. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε τόσο η γνωριμία και η ενημέρωσή τους για την έναρξη λειτουργίας των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία, καθώς και των υπηρεσιών που παρέχονται σε αυτές, όσο και η προοπτική διασύνδεσης του ΚΕΘΕΑ με τις αρμόδιες τοπικές υπηρεσίες.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φθιώτιδας, όπου συνομίλησαν με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου, κ. Ευστάθιο Μπλέτσα. Στόχος της συνάντησης ήταν η αλληλοενημέρωση για την έκταση των αναγκών που σχετίζονται με το φαινόμενο της εξάρτησης στην περιοχή και η μελλοντική συνεργασία των δύο Φορέων.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube