Ανακοίνωσε 7 ανανεώσεις η Στυλίδα


Ανακοίνωσε 7 ανανεώσεις η Στυλίδα

Επτά μαζεμένες ανανεώσεις έκανε γνωστές την Παρασκευή η Στυλίδα, ξεκινώντας το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Μετά από μια δύσκολη χρονιά, ο ΑΟΣ ξεκινάει τον προγραμματισμό για αυτή που ακολουθεί, με στόχο να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο -ανάλογο του περσινού.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΟΣ στην προσπάθεια που κάνει για την καινούρια σεζόν θεωρεί ότι πριν ανακοινωθούν μεταγραφές προπονητές και στόχοι της ομάδας θα πρέπει να ανακοινώσει ότι κύριο μέλημά της είναι η στελέχωση και ενίσχυση της ομάδας από νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα είναι το μέλλον και αύριο της ομάδας.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ανακοινώσουμε την ανανέωση με την ομάδα μας των νεαρών ποδοσφαιριστών Βαρυπάτη Χρήστο, Βαρυπάτη Κωνσταντίνο, Ορέστη Φίκου, Ζαγκανά Κωνσταντίνο, Σύρμο Χρήστο, Στεργιόπουλο Νικόλαο, Ελευθερίου Κυριάκο…

Επίσης να ευχηθούμε στον Μαραμή Γεώργιο και Δανιήλ Κωνσταντίνο καλή θητεία, και στους νεαρούς μας Κίρα Νίνο και Αλμετάη Στυλιανό καλή πρόοδο, όπως και στους Αρμάντο Πατσάνι και Τέγο Στυλιανό καλή σταδιοδρομία..

H προσπάθεια ανίχνευσης νέων ποδοσφαιριστών από την ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται…!!!  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE