Ώρα αποφάσεων για την κυβέρνηση ενόψει Χριστουγέννων


Ώρα αποφάσεων για την κυβέρνηση ενόψει Χριστουγέννων

Μέτρα που θα αφορούν και τους εμβολιασμένους πολίτες ενόψει Χριστουγέννων εξετάζει η κυβέρνηση ιδιαίτερα για την εστίαση υπό τον φόβο της εξάπλωσης της μετάλλαξης «Όμικρον»

Μέτρα, ακόμα και οριζόντια, πέφτουν στο «τραπέζι» της κυβέρνησης μπροστά στις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και την απειλή της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον εξαιτίας του συνωστισμού σε κλειστούς χώρους.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή φέρεται να έπεσε στο «τραπέζι» ορίζοντιο μέτρο για συγκεκριμένες μέρες των γιορτών και είσοδο σε εστιατόρια και μπαρ μόνο με αρνητικό rapid test ακόμα και για τους εμβολιασμένους πολίτες.

Άλλες λύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι αλλά δεν μοιάζουν οι επικρατέστερες είναι ο περιορισμός του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, κάτι όμως που θα ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης, που στοχεύουν ακριβώς στο αντίθετο, την μη διατάραξη δηλαδή της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Ανακοινώσεις αναμένονται στα μέσα της εβδομάδας ώστε όλοι να γνωρίζουν πώς θα κάνουμε γιορτές. Τόσο οι καταστηματάρχες της εστίασης που περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις της κυβέρνησης όσο βέβαια και οι φαρμακοποιοί που αναμένεται να δεχτούν τρομερή πίεση σε περίπτωση που προκριθεί το μέτρο των rapid test.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE