ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ


ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Σας γνωρίζεται ότι στο πλαίσιο πρόληψης διασποράς του κορωνοιού COVID – 19 έχει δημοσιευτεί η Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.: 80417/23-12-2021 ΚΥΑ (ΦΕΚ 6214 Β΄/2021) ΄Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από 24-12-2021 έως και 03-01-2022.
2. Σύμφωνα με ανωτέρω, καθίσταται υποχρεωτική η χρήση μάσκας, σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς και σε περίφρακτες και μη χερσαίες ζώνες λιμένων.
3. Από Υπηρεσία μας καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών θα πραγματοποιούνται έλεγχοι στις περιοχές αρμοδιότητας μας προκειμένου περιοριστεί η μετάδοση (COVID- Όμικρον) καθώς και η πιστή τήρηση των διαλαμβανομένων ανωτέρω Κ.Υ.Α.
4. Μετά το πέρας της ανωτέρω ΚΥΑ θα επανέλθουμε με νεότερο Δ/Τ προς ενημέρωση του κοινού
5. Παρακαλούμε για την ευρεία δημοσίευση του παρόντος.-

Εκ του Λιμεναρχείου Στυλίδας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωρίζουμε σήμερα και ώρα 14:30 Υπηρεσία μας ενημερώθηκε από πολίτη για εκθαλάσσωση νεκρής θαλάσσιας χελώνας στην περιοχή Καλόγηρος Στυλίδας .

Κατόπιν επιτόπιου ελέγχου από όργανα Υπηρεσίας μας διαπιστώθηκε ότι ανήκει στο είδος Καρέτα – Καρέτα αμαρκάριστη φύλου θηλυκού με μήκος 0,55εκ. και πλάτος 0,42εκ. Ενημερώθηκαν τηλεφωνικά οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Στυλίδας για την άμεση απομάκρυνση και υγειονομική ταφή της.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube