Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ


Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

Αποχαιρετήσαμε χθες τη Μαριέττα Γιαννάκου με έντονη συγκίνηση, μεγάλο σεβασμό και βαθιά εκτίμηση για το έργο της και τη μακρόχρονη και αξιοπρεπή πολιτική της διαδρομή.
Η Μαριέττα Γιαννάκου υπήρξε παράδειγμα αγωνιστικότητας για την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια τη δύσκολη μάχη της υγείας της, για την πολιτική και εθνική προσφορά της, αλλά και την απόλυτη προσήλωση της στις κοινοβουλευτικές και ευρωπαϊκές αξίες.

Διακρίθηκε για το μεταρρυθμιστικό πνεύμα, το πατριωτικό φρόνημα, το απαράμιλλο ψυχικό σθένος και το σπάνιο ήθος, έχοντας επιτυχημένη και παραγωγική κοινοβουλευτική παρουσία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη επί σειρά ετών. Δεν είναι τυχαίο ότι έχαιρε διακομματικού σεβασμού και εκτίμησης για την προσφορά της στις εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες.
Προσωπικά, είχα το προνόμιο και την τιμή να συνεργαστώ μαζί της κατά τη διάρκεια των θητείας μου ως Σύμβουλος στη ΜΕΑ U.N.E.S.C.O στο Παρίσι, εκπροσωπώντας το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και μου δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσω το υψηλό επίπεδο της καινοτόμου και άρτιας πολιτικής της σκέψης και να την ξεχωρίσω για την φυσική της ευγένεια, την ευρυμάθεια και την προσήλωσή της σε θέματα ισότητας.

Η απώλεια της Μαριέττας Γιαννάκου αφήνει μεγάλο κενό στην πολιτική ζωή του τόπου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους και στην οικογένειά της.

Η Δήμαρχος Στυλίδας
Βιργινία Στεργίου  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube