Ουκρανία: Μακελεύονται οι λαοί και τα μονοπώλια κερδοσκοπούν με τα όπλα, την Ενέργεια και τρόφιμα


Ουκρανία: Μακελεύονται οι λαοί και τα μονοπώλια κερδοσκοπούν με τα όπλα, την Ενέργεια και τρόφιμα

Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι ξένη με τα συμφέροντα των λαών. Μακελεύονται οι λαοί, ενώ τα μονοπώλια κερδοσκοπούν με τα όπλα, την Ενέργεια και τρόφιμα τόνισε ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ, μιλώντας στο δημοτικό Ραδιόφωνο της Λάρισας.

Σημείωσε ότι πάνω από τον λαό της Ουκρανίας συγκρούονται από τη μία ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ και από την άλλη η καπιταλιστική Ρωσία και το αντικείμενο της σύγκρουσης είναι το ποια μονοπώλια θα βάλουν χέρι στον ενεργειακό πλούτο και στις μεγάλες αγροτικές εκτάσεις.

Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα συμμετέχει στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο με τη μεριά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ με τις βάσεις με αποτέλεσμα να στοχοποιείται ο λαός. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά και με τα όπλα που έστειλε στην Ουκρανία και σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ζητά το λάδι στη φωτιά να ριχτεί με τη βούλα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Υπογράμμισε ότι πρέπει να δυναμώσει η πάλη του λαού, για να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο, να κλείσουν οι βάσεις, να μην στέλνονται όπλα, να επιτρέψουν οι στρατιωτικές δυνάμεις που είναι εκτός συνόρων και στην πορεία να απεγκλωβιστεί η Ελλάδα από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube