Ο Λαμιώτης οικονομολόγος Λουκάς Αναγνωστόπουλος παρουσιάζει το βιβλίο του «ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ»

Λουκάς ΑναγνωστόπουλοςΟ Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Φθιώτιδας, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας και οι Εκδόσεις Γράφημα παρουσιάζουν το  βιβλίο (Δοκίμιο)  «ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ» του Οικονομολόγου και Λαμιώτη Λουκά Γ. Αναγνωστόπουλου, το Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 και ώρα 19.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11, Λαμία).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι :

α) Κώστας Τσιαλαφούτας, Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων

β) Δήμητρα Δημ. Τσεργά, Φιλόλογος, Πρόεδρος Φιλολόγων Νομού Φθιώτιδας

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Φιλόλογος Νάγια Σαμαρά

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Βιβλιοθηκονόμος, Προϊσταμένη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας  Εύη Γκόγια

«ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ»

Το βιογραφικό του Λουκά Αναγνωστόπουλου

Ονομάζομαι Αναγνωστόπουλος Λουκάς. Γεννημένος 24/02/1980. Λαμιώτης με πατρικό στη Μακροπούλου και απόφοιτος του 1ου Λυκείου Λαμίας. Πτυχιούχος Οικονομικής Επιστήμης στην ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακό στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη. Απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών.

Λογοτεχνική δραστηριότητα:

1) Βιβλία: Ποιητική συλλογή με τίτλο “Σαράντα Μικρές Περιπλανήσεις” (2020, Άνεμος Εκδοτική). Δοκίμιο με τίτλο “Οι μύθοι του χθες και οι άνθρωποι του σήμερα” (Εκδόσεις Γράφημα, 2021)

2) Συμμετοχή σε ποιητικές Ανθολογίες: “Του Έρωτα το κόκκινο” (Όστρια,2020) “Τεχνών Συναπαντήματα” (Όστρια, 2021)

3) Αρθρογραφία: Συνιδρυτής και αρθρογράφος στον ιστότοπο “Μεταξύ μας”. Αρθρογράφος στο λογοτεχνικό περιοδικό “Λογοτεχνικό Δελτίο Φιλολογικού Ομίλου Θεσσαλονίκης”. Μόνιμος αρθρογράφος σε ελληνικές και κυπριακές εφημερίδες.

ilamia.gr  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube