Φθιώτιδα: Ξήλωσαν ράγες τραίνου με κίνδυνο να προκαλέσουν δυστύχημα!


Φθιώτιδα: Ξήλωσαν ράγες τραίνου με κίνδυνο να προκαλέσουν δυστύχημα!

Απίστευτο περιστατικό στην ενεργή γραμμή του σιδηροδρόμου ανάμεσα σε Ηράκλεια και Δέλφινο…

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό! Συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5) γύρω στις 12:00’, πάνω από την Ηράκλεια Λαμίας, όπου δύο Ρομά 41 και 26 ετών, ξήλωσαν κομμάτι της ενεργής σιδηροδρομικής γραμμής Λειανοκλαδίου – Μπράλου.Κάτοικος της περιοχής είδε τους Ρομά να κινούνται ύποπτα στην περιοχή και ειδοποίησε την αστυνομία, με συμβατικό όχημα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας να επεμβαίνει αμέσως.

Πράγματι οι αστυνομικοί σταμάτησαν το ύποπτο όχημα σε αγροτικό δρόμο και βρήκαν σε αυτό τέσσερα κομμάτια από σιδηροδρομικές ράγες.

Το απίστευτο όμως δεν ήταν ότι μέσα σε ΙΧΕ ήταν στοιβαγμένες μεγάλες σιδερόβεργες, αλλά η προέλευσή τους. Διαπιστώθηκε λοιπόν ότι είχαν αφαιρεθεί λίγο νωρίτερα από το ενεργό σιδηροδρομικό δίκτυο μεταξύ Ηράκλειας και Δέλφινου. Επρόκειτο με άλλα λόγια για τεμάχια σιδηροτροχιών και στρωτήρων, κάτι που σημαίνει ότι έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή προσωπικού και επιβατών που θα χρησιμοποιούσαν τη γραμμή!

Οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ οι κλεμμένες ράγες κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης πράξης τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών με την κατηγορία της διατάραξης της ασφάλειας κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube