Συγκεντρωνόμαστε όλοι το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις εκβολές του Σπερχειού ποταμού!


Συγκεντρωνόμαστε όλοι το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις εκβολές του Σπερχειού ποταμού
Συγκεντρωνόμαστε όλοι το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις εκβολές του Σπερχειού ποταμού

 Πέμπτη, 2-6-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10:30 π.μ. – 1:30 μ.μ.

ΥΠΕΡΔΡΑΣΗ στις εκβολές του Σπερχειού!

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Παρνασσού, Οίτης και Προστατευόμενων Περιοχών Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την ομάδα του Save Your Hood θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διαφορετικά, προσφέροντας αγάπη και λαμβάνοντας γνώση, εμπειρίες και θετική ενέργεια από όλους εμάς που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας εκείνη την ημέρα. 

Συγκεντρωνόμαστε όλοι στις εκβολές του Σπερχειού ποταμού, ένας ποταμός ζωτικής σημασίας για την περιοχή που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρύπανσης, απειλώντας άμεσα χλωρίδα και πανίδα.

Η δράση θα έχει συμβολικό χαρακτήρα και στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων μας για την πρόληψη της ρύπανσης και την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο το περιβάλλον και να ζούμε με τρόπους που δεν το καταστρέφουν.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι μία καλή ευκαιρία για να σκεφτούμε το μέλλον και τις μελλοντικές γενιές. Να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να παραδώσουμε έναν βιώσιμο πλανήτη και σχετικά «καθαρό».

Σώσε το περιβάλλον, κέρδισε ζωή !!!

Συγκεντρωνόμαστε όλοι το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις εκβολές του Σπερχειού ποταμού

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube