Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος – Παράρτημα Εύβοιας – 20/6 Παίζουμε & Τραγουδάμε όλοι μαζί!


Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος - Παράρτημα Εύβοιας - 20/6 Παίζουμε & Τραγουδάμε όλοι μαζί!

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Μουσικής, τις δύο περασμένες χρονιές και μάλιστα σε συνθήκες υποχρεωτικής αργίας του κλάδου μας, μουσικοί της Εύβοιας μαζί με συναδέλφους από όλη τη χώρα, απευθυνθήκαμε με τη μουσική μας στους εργαζόμενους σε δρόμους και γειτονιές, με τις Πανελλαδικές δράσεις που ονομάστηκαν “Γίνε και εσύ κρίκος στην αλυσίδα”.

Ειδικά για εμάς στην Εύβοια αυτή ήταν και η αφετηρία για τη σύσταση του παραρτήματος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, η αφετηρία των συλλογικών δράσεων των μουσικών που διεκδικούν μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους καλύτερους όρους εργασίας και ζωής.  

Σήμερα μετά την “επιστροφή στην κανονικότητα” με την ακρίβεια να ροκανίζει το εισόδημα μας και τα σύννεφα του πολέμου να βρίσκονται πάνω από τα κεφάλια μας, παραμένει επίκαιρο το σύνθημα  “Γίνε και εσύ κρίκος στην αλυσίδα”.

Γιατί μόνο οι συλλογικοί μας αγώνες που δεν διαπραγματεύονται τις ανάγκες μας, ήταν αυτοί που έφεραν μέτρα προστασίας για τους συναδέλφους μουσικούς την περίοδο της καραντίνας, όπως οι αγώνες των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι αυτοί που τους κρατάνε εδώ και 2,5 χρόνια ζωντανούς, όπως οι αγώνες των εργαζομένων της Cosco είναι που τους έδωσαν συλλογική σύμβαση εργασίας, οι αγώνες των Οικοδόμων τους έφεραν κλαδικές αυξήσεις μέχρι 40%, όπως και πολλοί άλλοι.

Κανείς μόνος του!

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ, ενός σωματείου καταξιωμένου από τη δράση του, στα μάτια των Ελλήνων, προσφύγων και μεταναστών εργατών.

Τιμώντας την Παγκόσμια ημέρα Προσφύγων (20/6) είναι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε την Παγκόσμια ημέρα Μουσικής (21/6)!

Δευτέρα 20 Ιούνη στις 6 μ.μ. φέρνουμε τα μουσικά μας όργανα στην πλατεία μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, παίζουμε & τραγουδάμε όλοι μαζί!       

Επισυνάπτουμε τις παρτιτούρες

 

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος - Παράρτημα Εύβοιας - 20/6 Παίζουμε & Τραγουδάμε όλοι μαζί!
Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος - Παράρτημα Εύβοιας - 20/6 Παίζουμε & Τραγουδάμε όλοι μαζί!


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube