ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ – Διαφωνεί με την συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου δια περιφοράς (μόνο με τηλεφωνική επαφή)


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΣΤΥΛΙΔΑ 27/06/2022

Σήμερα, 27/06/2022, ειδοποιήθηκα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας ότι θα γίνει συνεδρίαση δια περιφοράς, μόνο με τηλεφωνική επαφή, με θεμα: Έγκριση σχεδίου ιδιωτικού συμφωνητικού παραχώρησης χρήσης ακινήτου ιδιοκτησίας Δήμου Στυλίδας μεταξύ 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλιας και Στερεάς Ελλαδας και Δήμου Στυλίδας και λειτουργίας Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρειου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ενημέρωσε ότι είναι ανεπίτρεπτο με τέτοιου είδους διαδικασίες να παίρνονται αποφάσεις, καθώς δεν προωθείται ο διάλογος, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ, και επιπλέον αυτές οι διαδικασίες έχουν απαγορευτεί απο 01/06/2022.

Όταν ένα θέμα είναι κατεπείγον υπάρχει η λύση της άμεσης συνεδρίασης με την μορφή του κατεπείγοντος έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου. Χωρίς να διαφωνούμε με την ψήφιση του εν λόγω θέματος, εκφράσαμε την πλήρη αντίθεσή μας στην επιχειρουμενη διαδικασία και αρνηθήκαμε να συμμετέχουμε.

Καλούμε τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την κα Δήμαρχο να σεβαστούν τον λαό της περιοχής, τον οποίο και αφορούν τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου και να συζητηθούν με την συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων σε κανονική δια ζώσης συνεδρίαση.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Στυλίδας
η Δημοτική Σύμβουλος – Καρκάνη Ευαγγελία  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube