Γιατί έκλεισε το Κ.Α.Π.Η. Στυλίδας;


Γιατί έκλεισε το ΚΑΠΗ Στυλίδας;

Πίσω από την αγορά στο κέντρο της Στυλίδας υπήρχε ένας χώρος (Κ.Α.Π.Η.), στον οποίο οι ηλικιωμένοι κάτοικοι της πόλης μας, έπιναν το καφεδάκι τους σε πολύ χαμηλή τιμή!

Με τον κορονοϊό έκλεισε και οι θαμώνες του – επί τω πλείστον χαμηλοσυνταξιούχοι- στερήθηκαν να απολαμβάνουν το φτηνό καφεδάκι τους.

Μετά την άρση των μέτρων λόγω κορονοϊού, το Κ.Α.Π.Η. – δεν ξέρω με ποιανού απόφαση – δεν ξανάνοιξε και ο χώρος παραχωρήθηκε σε σύλλογο και συγκεκριμένα στο «Σύλλογο Μικρασιατών Αν. Φθιώτιδας».

Πολλοί ηλικιωμένοι κάτοικοι της Στυλίδας διαμαρτύρονται για την ενέργεια αυτή!

Τους στέρησε το στέκι τους, το μέρος όπου σύχναζαν και έπιναν το καφεδάκι τους, αυτοί οι συνταξιούχοι των 300 και 500 ευρώ.

Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος γιατί έγιναν όλα αυτά;

—————————————

Παλιά ανακοίνωση από το Δήμο Στυλίδας για το Κ.Α.Π.Η.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών τα Δημοτικά Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) θα παραμείνουν κλειστά μέχρι 31-10-2020.

Eιδικότερα, το κτίριο που χρησιμοποιείται ως Κ.Α.Π.Η. στη Στυλίδα θα λειτουργήσει σύμφωνα με τον κανονισμό που διέπουν τα Κ.Α.Π.Η και μετά από ανακαίνιση που θα γίνει στο κτίριο.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργήσουμε για τους ηλικιωμένους δημότες μας, έναν χώρο ευχάριστο και αξιοπρεπή όπως τους αξίζει.

Η Δήμαρχος Στυλίδας
Βιργινία Στεργίου  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube