Για τις απολύσεις στην UP-PRESS

Για τις απολύσεις στην UP-PRESSΓια τις απολύσεις στην UP-PRESS

 

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της UP-PRESS για το σταμάτημα της παραγωγής και τις απολύσεις των εργαζομένων, μεταξύ αυτών και του Γ. Γραμματέα της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου.

Η εταιρία κρατάει το εμπορικό κομμάτι ενώ το παραγωγικό το έχει εξαγοράσει άλλη εταιρία που θα προσλάβει όποιον θέλει , όποιον θε θέλει δεν θα τον προσλάβει όπως τον πρόεδρο του Συνδικάτου.

Δεν είναι η πρώτη φορά καθώς η κάθε εργοδοσία λειτουργεί σε βάρος και ενάντια των συμφερόντων, των δικαιωμάτων των εργαζομένων όπως αυτό του δικαιώματος στη δουλεία.

Πολύ περισσότερο που με κάθε ευκαιρία χτυπάνε τον οργανωμένο συλλογικό αγώνα.Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους να καταστείλουν το  δικαίωμα της ελεύθερης συνδικαλιστικής έκφρασης, της διεκδίκησης καλύτερων όρων εργασίας , ζωής.

Τελικά δε θα τους περάσει, αυτές οι ταχτικές έχουν κοντά ποδάρια .Η εργοδοσία να διασφαλίσει όλες τις θέσεις και να πάρει πίσω όλες τις απολύσεις Τώρα!!!!!!!Δηλώνουμε τη συμπαράσταση μας και την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους στην εταιρία UP-PRESS.

Η δουλειά είναι δικαίωμα!!!   Κανένας εργαζόμενος χωρίς δουλειά!!

 

Το διοικητικό συμβούλιο  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube