Στυλίδα: Παιδική χορωδία κάθε Παρασκευή 5 -6 μ.μ. στο κτίριο του ΟΣΚ


Στυλίδα: Παιδική χορωδία κάθε Παρασκευή 5 -6 μ.μ. στο κτίριο του ΟΣΚ

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ό,τι αρχίζει και πάλι η Παιδική Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας ..κάθε Παρασκευή 5-6 μ.μ. στο Ο.Σ.Κ. – Τηλ :6980729592

Τα οφέλη από το χορωδιακό τραγούδι είναι ανεκτίμητα καθώς ψυχαγωγεί, εκπαιδεύει, διασκεδάζει, ενισχύει την αυτοεκτίμηση ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην ανάπτυξη της αυτογνωσίας.
Βοηθάει στην κοινωνικοποίηση του παιδιού μέσα από την ομαδική δραστηριότητα ενώ ταυτόχρονα καλλιεργεί το συναίσθημα της προσφοράς.
Αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα παιδαγωγικά μέσα για την καλλιέργεια του πνεύματος καθώς υποστηρίζει την ανάπτυξη της μνήμης και καλλιεργεί την φαντασία, όπως επίσης και συμβάλλει στην σωστή σωματική ανάπτυξη μέσα από την ορθή στάση του σώματος και την ενδυνάμωση των πνευμόνων.
Διδάσκει την σωστή εκφορά του λόγου και την άρθρωση, και καλλιεργεί τη φωνή, ενώ παράλληλα εκτονώνει και χαλαρώνει τα παιδιά από τις εντάσεις και τα εμπνέει ώστε να εκφράζουν ελεύθερα συναισθήματα και ιδέες.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube