Σε εξέλιξη Δημοσκόπηση στο Δήμο Λαμιέων για πέντε υποψήφιους


Σε εξέλιξη Δημοσκόπηση στο Δήμο Λαμιέων για πέντε υποψήφιους

Μπορεί για τους δημότες του Δήμου Λαμιέων οι εκλογές να φαντάζουν μακρινές, όχι όμως και για τους υποψήφιους δημάρχους, τα επιτελεία των οποίων εντείνουν τις διεργασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές του 2023 ο μεγαλύτερος δήμος της Φθιώτιδας προσελκύει το ενδιαφέρον καθώς όλο και περισσότεροι υποψήφιοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους ή ανακοινώνουν την κάθοδο τους για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου. 

Μετά το νυν δήμαρχο Θύμιο Καραϊσκο που επίσημα έχει αναφερθεί στην υποψηφιότητα του , την κάθοδο τους έχουν γνωστοποιήσει (χωρίς επίσημη ακόμη ανακοινωση) ο γνωστός καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Απομένει η επίσημη ανακοίνωση του Νίκου Σταυρογιάννη που οι πληροφορίες μας λένε ότι ετοιμάζει την ομάδα του καθώς και άλλων υποψηφίων δημοτικών παρατάξεων που εκπροσωπούνται σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο.

Η τρίτη δημοσκόπηση για το δήμο Λαμιέων:

Τις τελευταίες ημέρες μια νέα δημοσκόπηση –η τρίτη κατά σειρά- «τρέχει» στη Φθιώτιδα, όπως έχει τις πληροφορίες το « ilamia.gr».Να θυμίσουμε ότι οι πρώτες δύο δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Ιανουαρίου και στις 2 Ιουλίου από την GPO αφορούσαν αποκλειστικά το Θύμιο Καραϊσκο και το πόσο ικανοποιημένοι ή όχι είναι οι δημότες από το έργο του σε διάφορους τομείς.

Στη νέα δημοσκόπηση της Kapa Research η έρευνα συμπεριλαμβάνει πέντε ονόματα για το δήμο Λαμιέων σε μια προσπάθεια βολιδοσκόπησης της κοινής γνώμης.

*Στο ερώτημα «Αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή πόσο πιθανό είναι να ψηφίζατε τον….» ο ερωτώμενος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στα ονόματα των Θύμιου Καραϊσκου, Νίκου Σταυρογιάννη, Πανουργιά Παπαϊωάννου, Παναγιώτη Ιακωβή και Γιώργου Δελιχά.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες στην έρευνα καλούνται να δηλώσουν σε μία κλίμακα πόσο ικανοποιημένοι είναι από το έργο του νυν δημάρχου σε τομείς όπως η ασφάλεια, τα σχολικά κτίρια, τα πάρκα, τα αδέσποτα, τη διαχείριση ενεργειακής κρίσης, την κοινωνική πρόνοια, τις υπηρεσίες του δήμου, τον αθλητισμό, το πράσινο, την ποιότητα των δρόμων, τον πολιτισμό, το κυκλοφοριακό, την καθαριότητα, την ΠΕΛ και το Ράλι Aκρόπολις.

Η παρούσα έρευνα φαίνεται να αποτελεί μια σφυγμομέτρηση του έργου της παρούσας δημοτικής αρχής καθώς ο δημότης καλείται να επιλέξει μεταξύ υποψηφίων που δεν έχουν κάνει γνωστό μέχρι στιγμής το πολιτικό τους πρόγραμμα.

Τα στοιχεία της έρευνας, εφόσον γίνουν γνωστά, θα είχαν ενδιαφέρον τουλάχιστον ως προς τα νέα πρόσωπα που κατεβαίνουν στις εκλογές κυρίως ως πρόθεση ψήφου.

Στα αξιοσημείωτα της έρευνας η ερώτηση που αφορά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον νυν Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό “Πως κινείται το έργο του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού ;” ως μοναδικό ερώτημα…

Αναμένεται να ακολουθήσουν σύμφωνα με πληροφορίες κι άλλες δημοσκοπήσεις καθώς το χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές είναι μεγάλο και αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον ….



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube