Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παύλος Ορκόπουλος: Είναι τιμή για μένα…


Είναι τιμή για μένα να είμαι στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, του Κόμματος που από την ίδρυσή του δεν έλειψε ποτέ από καμία διεκδίκηση και κατάκτηση του λαϊκού κινήματος. Με τον τρόπο σκέψης, τόλμης και δράσης, με τις καθαρές, επεξεργασμένες συλλογικά θέσεις του, με την ανιδιοτέλεια που χαρακτηρίζει τα μέλη του, πάντα ανυποχώρητα και αταλάντευτα αντιτάσσεται στον φόβο, στη μοιρολατρία, στην ηττοπάθεια, στην αδικία.

Το ΚΚΕ θέλει έναν λαό με αυτογνωσία της δύναμής του, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα διογκωμένα, πολλαπλασιαζόμενα προβλήματά του, διεκδικώντας και απαιτώντας λύσεις για τις σύγχρονες ανάγκες της ζοφερής πραγματικότητας.

Έναν λαό που να μπορεί να βάλει φρένο στα αδιανόητα, προδιαγεγραμμένα εγκλήματα. Να βάλει φρένο σε αυτήν την πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει και συντηρούν (μαζί με τα κόμματα μίας χρήσης) οι εκπρόσωποι του δικομματισμού, υπερασπιστές και σωτήρες του: Ψηφίστε μας, καθίστε στον καναπέ σας και θα σας λύσουμε εμείς τα προβλήματα. Και «λύνουν» τα προβλήματα με παροχές επιδομάτων, αυξησούλες του κατώτατου μισθού, των συντάξεων και χαρτζιλίκια, τώρα προεκλογικά, για να υφαρπάξουν πάλι την ψήφο του λαού και να τη μεταφράσουν ως έγκριση της πολιτικής τους.

Έργο χιλιοπαιγμένο. Το έχουμε ξαναδεί. Θέλουν τον λαό θεατή των εξελίξεων. Οχι, ο λαός πρέπει να είναι πρωταγωνιστής. Γι’ αυτό, στο δίλημμα που τώρα προκρίνουν, με τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη, ο λαός πρέπει να απαντήσει: Με τον λαό.

Εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε αποκτήσει μια επικοινωνία με τον λαό, γιατί από αυτόν αντλούμε και σε αυτόν απευθυνόμαστε. Αυτή η επικοινωνία ενοχλεί. Θέλουν τους καλλιτέχνες διασκεδαστές, γλάστρες, ξεκομμένους από τον λαό. Γι’ αυτό υποβαθμίζουν τις σπουδές τους, τα πτυχία τους, με αντίκτυπο στις οικονομικές τους απολαβές, στην ασφάλισή τους, χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις, αδύναμους.

Απευθύνομαι ιδιαίτερα στους νέους καλλιτέχνες, που πρέπει να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, να εμπιστευτούν και να δυναμώσουν το ΚΚΕ. Δεν θα τους προδώσει ποτέ. Θα είναι πάντα στο πλευρό τους.



ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

admin

Recent Posts

Τραγούδια …και παρατράγουδα

Τραγούδια… «Η μουσική ενώνει» είναι το σύνθημα της Γιουροβίζιον, αλλά προϋπόθεση για να συμβεί αυτό,…

2 ημέρες ago

Δημ. Κουτσούμπας: Πάμε να σηκώσουμε το Κόμμα μας ψηλά σε Ελλάδα και Εξωτερικό, να στείλουμε πανευρωπαϊκό μήνυμα αντίστασης, ελπίδας, αντεπίθεσης!

Σε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ στο Μόναχο, μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με σύνθημα «Στις Ευρωεκλογές οι Έλληνες μετανάστες…

3 ημέρες ago

Είμαστε λοιπόν όλοι δολοφόνοι; ” Όλοι μαζί τα φάγαμε “

Είμαστε λοιπόν όλοι δολοφόνοι; " Όλοι μαζί τα φάγαμε " Με αυτό το σύνθημα τους…

2 εβδομάδες ago

Νέα εμπλοκή της φρεγάτας «Ύδρα» στις πολεμικές επιχειρήσεις στον Κόλπο του Άντεν

Τη δεύτερη εμπλοκή της στις ευρεωατλαντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ερυθρά Θάλασσα είχε η ελληνική φρεγάτα…

3 εβδομάδες ago

Σχόλιο για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του αυτοκινητόδρομου Ε65

Με αφορμή την παράδοση ενός τμήματος του αυτοκινητόδρομου Ε65, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός πραγματοποίησαν…

3 εβδομάδες ago