ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λ. Κανέλλη: Ευθύνες της κυβέρνησης για την έλλειψη μέτρων αποτροπής της δολοφονικής επίθεσης (VIDEO)

Την έλλειψη της πολιτικής βούλησης να ληφθούν μέτρα για την εκπαίδευση του κόσμου και των νέων ανθρώπων, όχι στη λογική της οπαδικής βίας, αλλά στην καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος, επισήμανε η Λιάνα Κανέλλη βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1 το πρωί της Τετάρτης 16 Αυγούστου με αφορμή τη δολοφονική επίθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Σημείωσε την ανάγκη της λήψης μέτρων για να μην εισχωρούν φασιστικά στοιχεία στις ομάδες φιλάθλων και στις κερκίδες αλλά και την εκπαίδευση των νέων παιδιών στα σχολεία, ενάντια στο ναζισμό και τον φασισμό. Υπογράμμισε τις ευθύνες της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού που δεν έλαβε κανένα μέτρο για την δράση των φασιστικών ομάδων στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Σημείωσε ότι σε μια εμπορευματοποιημένη διαδικασία όπως είναι το ποδόσφαιρο, η ΟΥΕΦΑ διαδραματίζει το ρόλο του τροχονόμου ανάμεσα στα επιχειρηματικά συμφέροντα και με αυτή την έννοια η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρό της αλλά και τους προέδρους των 4 μεγάλων ΠΑΕ, γίνεται για πολιτική αξιοποίηση και επικοινωνιακούς λόγους.

Δείτε εδώ: https://www.902.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

admin

Recent Posts

Που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο διακοπές ρεύματος

Προγραμματισμένες  διακοπές ρέματος , λόγω εκτέλεσης εργασιών  σε δίκτυα γραμμών μέση και  χαμηλής τάσης  θα…

18 ώρες ago

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ

Προκειμένου για τη συνέχιση του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ, ΑΧΙΝΟΥ, ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΡΑΧΩΝ,…

5 ημέρες ago

Τραγούδια …και παρατράγουδα

Τραγούδια… «Η μουσική ενώνει» είναι το σύνθημα της Γιουροβίζιον, αλλά προϋπόθεση για να συμβεί αυτό,…

7 ημέρες ago

Δημ. Κουτσούμπας: Πάμε να σηκώσουμε το Κόμμα μας ψηλά σε Ελλάδα και Εξωτερικό, να στείλουμε πανευρωπαϊκό μήνυμα αντίστασης, ελπίδας, αντεπίθεσης!

Σε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ στο Μόναχο, μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με σύνθημα «Στις Ευρωεκλογές οι Έλληνες μετανάστες…

1 εβδομάδα ago

Είμαστε λοιπόν όλοι δολοφόνοι; ” Όλοι μαζί τα φάγαμε “

Είμαστε λοιπόν όλοι δολοφόνοι; " Όλοι μαζί τα φάγαμε " Με αυτό το σύνθημα τους…

3 εβδομάδες ago