ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΑΣΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Τ.Κ. ΡΑΧΩΝ με τον συνδυασμό μαζί μπορούμε

Το να αποφασίσω, για άλλη μια τετραετία να διεκδικήσω μια θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν και είναι για εμένα, ανάγκη ψυχής και ρεύμα καρδιάς.

Μη βρισκόμενος πια στο πιο ανθηρό κομμάτι της ζωής μου, μπορώ να ερμηνεύω, να κρίνω και να οραματίζομαι, το μέλλον του τόπου μου, όχι απλά <αγγίζοντας> την πραγματικότητα αλλά με ρεαλισμό και ευαισθησία στις ανάγκες του χωριού μου και τον συμπολιτών μου.

Σε όλη μου την ζωή, κίνητρο για εμένα, δημιουργίας πεδίου πνοής και δράσης ήταν το καλό του χωριού μου.

Η ομαλή του και φυσιολογική του ανάπτυξη και εξέλιξη συνδεδεμένη στενά και με άρρηκτο τρόπο με την διατήρηση του τοπικού του χαρακτήρα, τα προβλήματά του, οι αγωνίες των συντοπιτών μου αποτελούσαν και αποτελούν για εμένα στόχο ψυχής και καρδιάς.

Με σεβασμό στα οράματα όλων των υποψηφίων συνδυασμών και Δημάρχων, ευελπιστώ να έχω την ευκαιρία να προσφέρω στον τόπο μου από θέση ισχύος. Αναμφίβολα βρισκόμενος επί των επάλξεων όλα αυτά τα χρόνια κατάλαβα σε βάθος τα προβλήματα όπως κατάλαβα και το να προχωρήσεις σε λύσεις και σε πράξεις πρέπει να έχεις πίσω σου ξεκάθαρα την υποστήριξη των συμπολιτών σου με εντολή ισχύος.

Δεν ισχυρίζομαι ότι βρέθηκαν λύσεις και δεν υπάρχουν προβλήματα ούτε ότι υπάρχουν μαγικοί τρόποι επίλυσης, αντίθετα όλα αυτά διαιωνίζονται και υποβόσκουν για αυτό και εγώ παραθέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία των συμπολιτών μου προς επίλυση ή δημιουργία κατάλληλων δρόμων προς στην σωστή κατεύθυνση ζητώντας μια ξεκάθαρη όμως υποστήριξη για να μπω να αγωνιστώ.

Χωρίς σκιές λοιπόν, χωρίς δεύτερες υπό κρυφές σκέψεις, χωρίς κρυφές ατζέντες και ψεύτικες υποσχέσεις, ντόμπρα και αντρίκια με ευαισθησία και αγάπη για αυτό το χωριό που συρρικνώνεται και παραμελείτε και με μέλημα καθαρά και μόνο το καλό την προκοπή του και την επιβίωση του, ζητώ να μου δώσετε και πάλι την ευκαιρία και μαζί, απλά και καθαρά να βοηθήσουμε τον τόπο μας.

Μετά τιμής,

Κασαράς Κωνσταντίνος



ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDANEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

admin

Recent Posts

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ

Προκειμένου για τη συνέχιση του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ, ΑΧΙΝΟΥ, ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΡΑΧΩΝ,…

1 ώρα ago

Τραγούδια …και παρατράγουδα

Τραγούδια… «Η μουσική ενώνει» είναι το σύνθημα της Γιουροβίζιον, αλλά προϋπόθεση για να συμβεί αυτό,…

2 ημέρες ago

Δημ. Κουτσούμπας: Πάμε να σηκώσουμε το Κόμμα μας ψηλά σε Ελλάδα και Εξωτερικό, να στείλουμε πανευρωπαϊκό μήνυμα αντίστασης, ελπίδας, αντεπίθεσης!

Σε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ στο Μόναχο, μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με σύνθημα «Στις Ευρωεκλογές οι Έλληνες μετανάστες…

3 ημέρες ago

Είμαστε λοιπόν όλοι δολοφόνοι; ” Όλοι μαζί τα φάγαμε “

Είμαστε λοιπόν όλοι δολοφόνοι; " Όλοι μαζί τα φάγαμε " Με αυτό το σύνθημα τους…

2 εβδομάδες ago

Νέα εμπλοκή της φρεγάτας «Ύδρα» στις πολεμικές επιχειρήσεις στον Κόλπο του Άντεν

Τη δεύτερη εμπλοκή της στις ευρεωατλαντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ερυθρά Θάλασσα είχε η ελληνική φρεγάτα…

3 εβδομάδες ago